Tällainen hurmuri Sami Kuronen oli lapsena – naureskelee itse kuvalleen: "En oo koskaan näyttänyt enempää setämieheltä"

Temptation Island -juontaja Sami Kuronen törmäsi somessa häkellyttävään näkyyn: ”Siinä mentiin jo jonkun rajan yli” 4:33
Temptation Island -juontaja Sami Kuronen törmäsi somessa häkellyttävään näkyyn: ”Siinä mentiin jo jonkun rajan yli”

Sami Kuronen oli lapsuudessaan suuri Dingo-yhtyeen fani. 

Suosikkijuontaja Sami Kuronen innostui nostalgisoimaan Instagram-tilillään. Kuronen kertoi siivonneensa varastoa, ja vastaan tuli lukuisia muistoja. 

Kuronen löysi kuvan 80-luvulta, kun hän 11-vuotiaana fanitti huippusuosiota niittänyttä Dingo-yhtyettä. Kuvassa hän tutkailee innostuneena bändin keikkabussia. 

– Käytiin faijan kanssa heidän keikalla Laitilan urheilutalolla ja olin laittanut näköjään vähän parempaa Seppälää päälle.  En oo varmaan koskaan näyttänyt enempää setämieheltä, Kuronen kirjoittaa kuvansa yhteyteen nauruhymiön kera.

Kuva on kerännyt lukuisia kommentteja. 

– Hienot kuvat! Toi Dingon keikkabussi on kyllä niellyt kilometrejä ja kokenut kovia vähän enemmän kuin kuvan nuori herra, Ilkka Ihamäki kirjoittaa.

– Positiivisesti ajateltuna tuohon aikaan lapsuuttaan ja nuoruuttaan eläneet ei voi kuin nuorentua vanhetessaan, eräs seuraajista kirjoittaa. 

– Ihana setämies, sosiaalisessa mediassa ihastellaan. 

Kuronen juontaa Nelosella pyörivää parisuhdedraamaohjelma Temptation Island Suomea. 

Kuronen on ollut julkisuudessa myös omien parisuhdekiemuroidensa vuoksi. Parisuhde missikaunotar Michaela Söderholmin kanssa päättyi alkuvuodesta. Kuronen on sen jälkeen kertonut viihtyvänsä sinkkuna, mutta varsinkin keväällä hänen ja juontajakollega Jenni Alexandrovan välit olivat toistuvasti spekulaatioiden kohteena.

– Kyllä sen ymmärtää, että työhön kuuluvat monenlaiset julkisuuden puolet. Tuo on yksi osa sitä, Kuronen toteaa rauhalliseen tyylinsä ja myöntää vältelleensä yksityisasioistaan puhumista julkisuudessa.

Kesällä hän kuitenkin kertoi Me Naiset -lehdessä poikkeuksellisesti, että seitsemän vuotta sitten hänellä oli meneillään kaksi suhdetta päällekkäin, kunnes sai lopetettua edellisen.

– Siinä puhuin ehkä avoimemmin kuin koskaan, mutta ajattelin, ettei siihen ole enää lisättävää, hän toteaa nyt.


Lue myös:

    Uusimmat