Heikki Paasonen pohtii hulvattomaan sävyyn tulevan pienokaisensa sukupuolta – juontajakollegan kommentti räjäytti pankin

4:01
Nähdäänkö Heikki Paasonen joskus mukana tosi-tv-ohjelmassa osallistujan roolissa? Näin juontaja vastaa

Juontaja Heikki Paasonen pohti Instagramissa esikoisensa sukupuolta hilpeään sävyyn kirjoitetussa päivityksessään.

Juontaja Heikki Paasonen paljasti uudenvuodenaattona tulevansa ensimmäistä kertaa isäksi. Paasonen julkaisi Instagram-tilillään vauvauutiset ja vahvisti samaan syssyyn seurustelevansa Marita Alatalon kanssa.

Torstaina Paasonen paljasti Instagram-seuraajilleen, että pari saa mahdollisesti jo myöhemmin samana päivänä selville, odotetaanko perheeseen tyttö- vai poikavauvaa. Tietoa odotellessaan juontaja pohti esikoisensa sukupuolta hulvattomassa päivityksessä, jonka yhteydessä hän julkaisi oman koulukuvansa ysiluokalta ja totesi itse arvelevansa, että tulokas on tyttö.

– Ajattelen jotenkin tyttöjen olevan hieman helpompia lapsena, ja pelkään vähän, että poika tulisi liikaa isäänsä. Varsinkin, kun oma teiniaika kesti jonnekin 30v korville, Paasonen veistelee, mutta toteaa kirjoituksessaan, että isä saisi olla huolissaan myös tyttärestään.

– Olenkin ajatellut laittaa lastenhuoneen oveen ulkoa päin lukittavan lukon, joka aukeaa sitten 40-vuotislahjaksi, ja hän saa lähteä ekalle risteilylle "yhen Sköden" kaa, jolla on just tommonen samanlainen tukka kuin tuossa kuvassa ja sama katse, josta oikein tietää, että on pahat mielessä, hersyvä kirjoitus jatkuu.

– Mutta onko se Sködekin sit nelkyt? Vai rupeaako mun 40-vuotias tyttäreni sitten seukkaamaan jonkun teinin kanssa, kun se on elänyt niin umpiossa siellä huoneessaan, että on tunne-elämältään ihan kehittymätön? Kumman sitä nyt sit haluais: 40-vuotiaan naislapsen vai tommosen röökinhajuisen vetyperoksitalirauhasen? Hirveä tilanne. No joo, ehkä mennään sinne ultraan eka.

Paasosen päivitys keräsi nopeasti liudan kommentteja muilta julkkiksilta sekä kokemuksia myös muilta vanhemmilta. Ylivoimaisesti eniten tykkäyksiä keräsi kuitenkin nopeasti juontajakollega Ellen Jokikunnaksen yhteenveto tilanteesta.

– Kumpi tahansa tulee, oot kusessa, yhdessä Paasosen kanssa Idolsia juontanut Jokikunnas täräytti.

Paasonen kertoi kesällä 2020 eronneensa naisystävästään Anniina Puonnista. Myös Alatalon avioliitto jääkiekkoilija Tomi Karhusen kanssa päättyi viime vuonna.

Vuodenvaihteessa julkaisemassaan päivityksessä Paasonen kertoi kaksikon tunteneen toisensa jo pidemmän aikaa.

– 7 vuotta sitten tavattiin ekan kerran, etkä koskaan oikein lähtenyt mun päästäni pois. Vuodet vieri ja elettiin omia elämiämme, ja kuitenkin yhtäkkiä olet siinä vieressä. Mun tulevan lapseni äiti, hän kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja