Marja Hintikka jakoi kuvamuiston vuosien takaa: "Eipä siinä mitään ollut tehtävissä, kun tällainen maailmanluokan hottis ilmestyi samaan toimitukseen"

5:29
Marja Hintikka muisteli nuoruuttaa – kertoi nukkuneensa lehtiroskiksessa

Marja Hintikan ja Ile Uusivuoren työpaikkaromanssi syveni avioliitoksi.

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori tapasivat toisensa aikoinaan Ylellä, jossa molemmat toimivat radiojuontajina YleX-kanavalla. Työpaikkaromanssista alkanut suhde syveni pian rakkaudeksi. Parhaillaan pyörivää Sukuni salat -sarjaa juontava Hintikka jakoi Instagram-tilillään kuvan vuosien takaa, jossa pari nähdään suhteensa alussa. Hän kertoo kuvatekstissä joutuneensa työpaikalla istumaan niin sanotulle "kuormasta syöjän paikalle"

– Kaikki siinä aiemmin istuneet olivat jollain tapaa sekaantuneet kollegaansa. Olin ihan raivona ja vannoin, että murran tuon työpisteen kirouksen. Mutta eipä siinä mitään ollut tehtävissä, kun tällainen maailmanluokan hottis ilmestyi samaan toimitukseen töihin ja alkoi pyydellä lounasseuraksi... Sillä tiellä ollaan edelleen, Hintikka kirjoittaa. 

Keväällä pariskunta jakoi omalla tilillään herkkiä kuvia vuosipäivänsä kunniaksi. 

– Meidän ekoista treffeistä on kulunut jotakuinkin tasan tarkkaan 15 vuotta. Silloin oli ihan samanlainen luminen talvi kuin nytkin. Ja ihan yhtä kivaa!, Hintikka kirjoitti ja lisäsi aihetunnisteeksi rakastan häntä ja vuosipäivä.

Pariskunta avioitui vuonna 2011 ja heillä on kolme pientä lasta.

Yllätti miehensä

Viime syksynä Hintikka pääsi yllättämään miehensä Masked Singer Suomi -ohjelmassa. Marjan hahmo Pöllö putosi ensimmäisenä kilpailusta pois, mutta yllätys oli suuri ohjelman juontajalle Ilelle, kun naamion takaa paljastui hänen oma vaimonsa.

– Ei ole mitään noin hullua tullut tehtyä. Puoli vuotta asiaa salasin. Voin sanoa, ettei ollut ihan helppoa, Hintikka kertoi MTV Uutisille, kun visusti varjeltu salaisuus oli vihdoin paljastunut.

Hintikka kertoo haastatelleensa työnsä puolesta ihmisiä, jotka olivat mukana ohjelman edellisellä tuotantokaudella. Moni oli sanonut kertoneensa suuren salaisuuden vain puolisolleen.

– Mutta mä en voinut kertoa! Me jaetaan Ilen kanssa yleensä kaikki, ja Ile puhui lisäksi ohjelmasta koko ajan. Jouduin kantamaan salaisuutta ja rakentamaan valheiden verkkoa. Se oli kyllä hullua! En tajua ihmisiä, jotka jaksavat elää kaksoiselämää! Mulle riitti tämä, hän nauraa.

Sukuni salat mtv-palvelussa ennakkoon ja MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20.
Ile Uusivuori luotsaa Penkinlämmittäjät-sarjaa, joka alkaa 22.4. mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja