Susanna Laine harvinaisessa yhteiskuvassa äitinsä kanssa – seuraajat innostuivat: "Kuin kaksi marjaa"

4:29
Tiesitkö? Susanna Laineen ura juontajana alkoi kiertämällä yökerhoja Jaajo Linnonmaan kanssa: "Se oli villiä aikaa"

Salatut elämät -näyttelijä Susanna Laine julkaisi Instagramissa harvinaisen yhteiskuvan äitinsä kanssa. Kaksikon yhdennäköisyys huomattiin heti.

Nykyisin Salatut elämät -sarjaa tähdittävä Susanna Laine julkaisi Instagram-tilillään harvinaisen yhteiskuvan äitinsä kanssa. Yhä ahkerasti juontotöitä tekevä Laine paljastaa kuvatekstissä, että pirtsakka selfie on otettu Solar Sound -festarilla, jota vietettiin viime viikonloppuna Seinäjoella.

Laine on syntyisin Seinäjoelta ja antoi sen kuulua myös kuvatekstissä.

– Nua vaan käytihin äireen kans korkkaamas festarikesä! Ei ollu liika kuuma, vipis oli sopivan välijää ja esiintyjät oli siis aivan valtavia! hän tunnelmoi kotoisalla murteellaan.

Laineen äidillä on kuvassa kasvoillaan maski, mutta se ei estänyt kuvasta riemastuneita seuraajia kommentoimasta äidin ja tyttären yhdennäköisyyttä.

– Äiti ja tytär kuin kaksi marjaa, yhtä kauniita.

– Oot muuten niin äitees näkönen!

– Kyllä tunnisti suvuksi jo ennen kuin oli tekstin lukenut!

– Siinon kolome komiaa: sinä ja äiree ja sinä ja äiree yhyres!

Ennen Salkkarit-pestiään kuusi vuotta Ylellä Puoli Seitsemän -ohjelmaa yhdessä Mikko Kekäläisen kanssa juontanut Laine kertoi toukokuussa MTV Uutisten haastattelussa, ettei unelmoinut nuorena juontajan töistä, vaan teatterissa. Kipinän sytytti Seinäjoen kaupunginteatterissa nähty näytelmä.

– Mietin, että voiko tuollaista olla edes olemassa. Voi leikkiä satumaailmassa työkseen, Laine muisteli haastattelussa.

Vuoden 2005 Miss Suomi -kilpailujen jälkeen tv-töihin Nelosen Tuomas Tuomas & Juuso Experienceen päätynyt Laine kertoi samalla olleensa lapsena ujo. Se ei kuitenkaan ollut esteenä hänen haaveilleen.

– Minulla oli niin suuri tahtotila, joten kapinoin sitä ujoutta vastaan. Tuntuu, että monella muulla esiintyjällä on ollut sama juttu. Se ristiriita kiehtoo niin paljon ja on jännittävä asia, hän pohti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja