Kuvat: Ruotsalaisnainen poistatti kuusi kylkiluutaan – halusi näyttää sarjakuvahahmolta

Nainen haaveili sarjakuvahahmojen vartalosta, ja sellaisen hän sai – 119 200 dollarilla.

Mitä sinä olisit valmis tekemään näyttääksesi idoliltasi? Entinen sähköasentaja, nykyinen kauneusbloggaaja Pixee Foxhas, 25, vei pakkomielteensä uudelle tasolla ja poistatti kuusi kylkiluutaan.

Pixee on käynyt kirurgin veitsen alla tähän mennessä 15 kertaa. Hänelle on tehty muun muassa kaksi nenäleikkausta, pepun kohotus ja jopa neljä rintaleikkausta. Viimeisimpänä nainen poistatti kuusi alinta kylkiluutaan saadakseen todellisen ampiaisvyötärön.

Nykyisin North Carolinassa asusteleva nainen kertoi Daily Mailille, että kirurgin löytäminen operaatiota varten oli todella vaikeaa. Nainen oli kuitenkin päättänyt toteuttaa unelmansa keinolla millä hyvänsä ja viimein suostuvainen kirurgi löytyi.

Kolkosta pikkukaupungista Tukholman ulkopuolelta kotoisin oleva nainen sanoi haastattelussa, että kotikulmilla itsensä korostamiseen ei kannustettu.

Jos Facebook-upotus ei näy, katso se täältä.

– En tuntenut kuuluvani sinne. Vihasin nenääni, en deittaillut ja tunsin itseni hyvin haavoittuvaiseksi.

Ensimmäiseen leikkaukseen, rintojen suurennukseen, kannusti hänen nuoruusajan poikaystävä.

"Muovinukkena olo on kallista"

Pixee selitti Daily Mailille pakkomiellettään sarjakuvahahmojen, kuten Jessica Rabbitin, yli-inhimillisiin vartaloihin näin:

– He edustavat täydellistä naisvartaloa. Minäkin haluan kapoisen vyötärön, kunnon takamuksen, isot tissit, suuret silmät ja söpöt kasvot.

Jos Facebook-upotus ei näy, katso se täältä.

Kylkiluiden poistaminen vaati viisi tuntia leikkauspöydällä makoilua. Kirurgin ohjeista huolimatta Pixee veti ylleen korsetin jo kaksi päivää leikkauksen jälkeen, vaikka toipumisaikaa tarvittaisiin kuusi viikkoa. Kylkiluiden puuttumisen seurauksena esimerkiksi maksa on vaarassa, sillä kylkiluiden tarkoitus on suojata tärkeimpiä elimiä.

Pixeen Instagram-tilillä on yli 77 000 seuraajaa ja nainen kertoo haluavansa olla seuraajilleen ennen kaikkea roolimalli. Leikkauksensa nainen on rahoittanut GoFundMe-sivustolleen, jossa tuntemattomat voivat lahjoittaa haluamansa summan rahaa tarvitseville.

– Muovinukkena olo on kallista, Pixee totesi.

Unelmavartalonsa säilyttääkseen nainen saa syödä vain vihanneksia, hedelmiä ja pähkinöitä – pehmeäksi smoothieksi pyöräytettynä.

Jos Facebook-upotus ei näy, katso se täältä.


Lähteet: Unilad, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja