Aimi, 43, on koukussa kauneusleikkauksiin – ei välitä riskeistä: "Ainakin näytän hyvältä hauta-arkussani"

4:25

Aimi Veness on käyttänyt jo noin 110 000 euroa kauneusleikkauksiin. Tulevaisuudessa hän haluaa niitä lisää. – Jos tämä tekee minut onnelliseksi ja tunnen oloni hyväksi itseni suhteen, niin miksei, hän sanoo.

Videolla esitellään toinen kauneusleikkauksiin tykästynyt: neljän lapsen äiti Amanda, joka haluaa olla kuin Barbie!

Englantilainen Aimi Veness myöntää olevansa koukussa kauneusleikkauksiin. Veness, 43, on käyttänyt jo sata tuhatta puntaa, noin 110 000 euroa, leikkauksiin.

Hankkinut jopa laittomia hormonipistoksia

Venessille on tehty muun muassa rintaimplantit, takapuolen kohotusleikkaus sekä nenä- ja luomileikkaus. Hän on käynyt ottamassa täyteaineita huuliinsa sekä useita pistoksia Botoxia.

Veness on jopa hankkinut laittomia hormonipistoksia varmistaakseen ihonsa nuorekkaan ulkonäön. Hän teki näin siitä huolimatta, että sai tietää pistoksen olevan mahdollisesti jopa syöpävaarallista.

– Olin kahden vaiheilla, mutta rationalisoin riskit – kaikesta saa nykyään syövän ja olen käynyt solariumissa koko ikäni eikä se ole tappanut minua, Veness kuvaa The Sunille.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Leikkaustensa terveysvaikutuksista hän ei ole kovin huolissaan.

– Ihmisellä on vain yksi elämä, niin monet asiat maailmassa voivat tappaa sinut, elämä on niin lyhyt. Jos tämä tekee minut onnelliseksi ja tunnen oloni hyväksi itseni suhteen, niin miksei, hän sanoo.

"Ainoa aika, jona en kärsi, on, kun olen ollut leikkauksessa"

Vuoden kuluttua pistoksista Veness sai fibromyalgiadiagnoosin. Fibromyalgia on oireyhtymä, jonka pääasiallinen oire on kehon eri osissa tuntuva, lähes jatkuva kipu. Sitä tuntuu esimerkiksi lihaksissa ja sidekudoksissa.

Fibromyalgian syntysyytä ei tiedetä. Venessille se aiheuttaa jatkuvaa tuskaa.

– Ainoa aika, jona en kärsi, on, kun olen ollut leikkauksessa. Selvästi kyse on kipulääkkeistä, joihin minuun pumpataan.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Hän myös uskoo implanttiensa vuotaneen ja aiheuttaneen siten lisäkipua.

– Olen kuitenkin mieluummin tuskissa ja pidän rintani. Mielestäni on riskin arvoista näyttää siltä, miltä näytän, ja kestän kivun pitääkseni rintani. Ainakin näytän hyvältä hauta-arkussani.

50-vuotiaana Veness aikoo kasvojenkohotusleikkaukseen

Veness jopa työskentelee plastiikkakirurgin edustajana, joka avustaa muita potilaita. Hänelle maksetaan paitsi rahana, myös leikkauksina. Tulevaisuudessa Veness haluaisi kuoret hampaisiinsa sekä uuden rintaleikkauksen. 50-vuotiaana hän aikoo kasvojenkohotusleikkaukseen.

– En näytä enää lainkaan pojaltani. Se vaivaa minua, hän näyttää nyt enemmän isältään kuin minulta, meissä ei ole mitään samaa. En myöskään näytä enää passikuvaltani, Veness kuvailee.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Omista leikkauksistaan huolimatta Veness huolehtii nuorten tyttöjen ulkonäköpaineista ja siitä, että jo nuoret tytöt käyvät leikkauksissa.

– Yleensä juuri nuoret tytöt lähestyvät minua Instagramissa – se, miten monet nuoret tytöt käyvät leikkauksissa, on hullua, se on aika huolestuttavaa, Veness sanoo, vaikka myöntää, ettei hän olekaan oikea henkilö kritisoimaan tilannetta.

Lähde: Thesun.co.uk

***

3:06

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja