Mainos

Venäläismallilla käsittämättömät kurvit – väittää olevansa täysin luonnollinen: "Takamukseni on kaikista kaunein"

Venäläismallia kutsutaan myös Venäjän Kim Kardashianiksi. Nainen uskoi jo vuonna 2016 vakaasti, että hän on pian suurempi julkkis kuin Kardashian.

Venäläistä Anastasiya Kvitkoa kutsutaan myös Venäjän Kim Kardashianiksi. Pääsyy tähän ovat naisen kurvit, joita hän kuvaa "luonnollisiksi".

Kvitkon lantio on noin 105 senttiä leveä, rintakehän ympärysmitta taas noin 95 senttiä; lantio on noin 63-senttinen. Mallina toimiva, 22-vuotias nainen pitääkin vartaloaan ”täydellisenä”. Hänellä on jo miljoonia seuraajia kuvapalvelu Instagramissa.

– Pidän Kim Kardashianista, mutten pidä siitä, että minua verrataan häneen – hän on kaukana takanani. Kehoni on sporttinen, lantioni lihakset ovat treenatut, takamukseni on kaikista kaunein enkä ole leikkauttanut kasvojani, nainen kuvasi Daily Mailille vuonna 2016.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Kvitko uskoi jo vuonna 2016 vakaasti, että hän on pian suurempi julkkis kuin Kardashian. Aluksi mallitoimisto vaati Kvitkoa laihduttamaan, mutta hän hylkäsi tarjouksen.

– Nautin siitä, että näen rintamuksia ja takamuksia, en pidä liian hoikista tytöistä. Mutta amerikkalaisten naisten kanssa täytyy olla varovainen. He käyvät usein leikkauksissa ja lisäävät takamuksiinsa muualta kehosta otettua rasvaa. Minun kehoni on luonnollinen. Kävin vain yhdessä leikkauksessa – kun umpisuoleni poistettiin.

Kvitko sallisi kauneusleikkaukset, jos ne tekevät ihmisestä onnellisen. Itse hän treenaa neljästi viikossa, ei syö lihaa ja välttelee roskaruokaa. Hän ei myöskään käytä kuviinsa Photoshop-kuvankäsittelyohjelmaa.

– Tämä erottaa minut monista muista Instagram-julkimoista ja -kaunottarista.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Venäläinen kauneuskirurgiaan keskittyvä sivusto pitää Kvitkon puheita palturina ja käskee verrata naisen aiempia kuvia viime aikoina otettuihin. Esimerkiksi naisen takamus on sivuston mukaan aivan liian erottuva ollakseen pelkän liikunnan tulosta.

Kvitko uskoo, että ”modernin” naisen tulee olla ”täydellinen”. Jos täydellisyyttä uupuu, asiaa voi korjata plastiikkakirurgilla; itse hän ei kuitenkaan kirurgin palveluja tarvitse.


***

4:44

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.