Tähtivahti Manuel Neuerin toiminta Super Cupissa ihmetytti – "Täysin ennenkuulumatonta"

Bayern München vei UEFA:n Super Cupin nimiinsä voittamalla Sevillan jatkoajalla 2-1-lukemin. Sevilla onnistui kuitenkin pistämään hallitsevan Mestarien liigan voittajan paikoin todella ahtaalle, minkä Bayern-vahti Manuel Neuerkin sai kokea.

Haastajana otteluun lähtenyt Sevilla aloitti ottelun aktiivisesti. Sevillan korkea prässi sai ottelun alkuhetkillä Bayernin hieman hämilleen.

– Bayern oli vähän ihmeissään, että mitä tässä tapahtuu. Aika hyvin kollektiivisesti pystyivät laittamaan painetta Neuerille, C Moren asiantuntija Simo Valakari summaa.

Sevillan aktiivinen prässipeli teki myös Bayernin tähtivahti Neuerin työn haastavaksi. Tavallisesti äärimmäisen pallovarman saksalaisvahdin pelinavaaminen ei sujunut tästä syystä aluksi lainkaan.

– Taisi olla kolme ensimmäistä avausta Neuerilta, yksikään niistä ei mennyt omille. 25 minuuttia oli pelattu ja Neuerin syöttöprosentti oli 50, mikä on täysin ennenkuulumatonta. Se kertoo siitä, että Bayern ja Neuer eivät ole ehkä tottuneet siihen, että vastustaja prässää noin kovaa. Yleensä Neuer on näissä parempi, C Moren asiantuntija Antti Niemi kummastelee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja