Borussia Dortmund horjutti jo Real Madridia, mutta kurssi kääntyi yhdessä silmän räpäyksessä – "Selkäranka katkesi"

Real Madrid teki jälleen temppunsa – studiotiimi nimesi ottelun käännekohdan: "Selkäranka katkesi" 1:54
Real Madrid teki jälleen temppunsa – studiotiimi nimesi ottelun käännekohdan: "Selkäranka katkesi".

Real Madrid marssi jälleen Mestarien liigan voittoon, vaikka Borussia Dortmund pistikin espanjalaisjätin todella ahtaalle.

Avausjaksolla Dortmund oli luvalla sanoen parempi joukkue ja sai luotua useamman vaarallisen maalipaikan. Dortmund ei kuitenkaan saanut palloa verkkoon ja tauolle marssittiin 0-0-tasatilanteessa.

Real Madrid on osoittanut tälläkin kaudella useasti olevansa toisella jaksolla parhaimmillaan. Dortmund sai maistaa katkeraa kalkkia, kun Real iski pallon kahdesti verkkoon ja vei Mestarien liiga -pystin Dortmundin nenän edestä.

MTV Urheilun asiantuntijat Juho Rantala ja Mika Väyrynen osasivat odottaa Real Madridin nousua, vaikka avausjaksolla Dortmund olikin parempi.

– Real ei ala koskaan hermoilemaan tällaisessa tilanteessa, kun asiat eivät suju. Siellä ei tule yhtään sellaista epätoivoa, että hitto meillä ei nyt peli kulje, koska he tietävät, vaikka se ei kulkisikaan, kohta me löydämme keinot voittaa, Rantala analysoi.

– Eiväthän he toisen puoliajan alkuunkaan pelanneet mitenkään hyvin, mutta pikkuhiljaa alkoi kääntyä. Sen jälkeen, kun Carvajal teki maalin, Dortmundin selkäranka katkesi ja Real oli aika kova, Rantala jatkaa.

Katso studion summaus finaalin ratkaisutekijöistä pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat