Antti Niemeltä kriittistä puhetta tähtimaalivahti Manuel Neuerin hiipumisesta

Saksalaisen huippujalkapallojoukkue Bayern Münchenin maalivahti Manuel Neuerin päätöksenteko ei ole entistä luokkaa, arvioi C Moren asiantuntija Antti Niemi.

Neueria pidettiin takavuosina monissa arvioissa maailman parhaana maalivahtina, mutta monien arvioiden mukaan hän on hiipunut uransa parhaasta vedosta.

Niemi otti Neuerin nykyisestä pelaamisesta esimerkiksi toisen jakson tilanteen Mestarien liigan tiistaisesta neljännesvälieräottelusta Liverpool – Bayern München. Bayernin puolustaja Niklas Süle oli siivoamassa oman maalin edustalla palloa pois. Peliväline kimposi kuitenkin ylös nousseen Liverpoolin Andrew Robertsonin jalkaan ja siitä maalin kulmalle tämän joukkuekaveri Mohamed Salahille.

– Tässä tilanteessa näkyy minun mielestäni se, missä Neuer ei ole tällä hetkellä parhaimmillaan. Süle on tässä pallossa; hänellä (Neuerilla) ei ole mitään tarvetta lähteä peittämään tuota tilannetta ja pelata itseään ulos tuosta tilanteesta. Jos pallo olisi tippunut pikkaisen aikaisemmin, Salahilla olisi ollut tyhjä maali, Niemi sanoi.

– Tuollaisissa tilanteissa hän ei näytä ihan vanhalta Neuerilta. Päätöksenteon kanssa on joskus vähän ongelmia.

Liverpoolin ja Bayern Münchenin välinen ensimmäinen neljännesvälieräottelu päättyi 0–0-tasapeliin. Toinen osaottelu tahkotaan kolmen viikon kuluttua keskiviikkona Saksassa.

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Schalke – Manchester City klo 21.45 C More Sport 2
Atletico Madrid – Juventus klo 21.55 C More Sport 1

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat