"Voittamatonta" Bayern Müncheniä järkytettiin – Robert Lewandowski teki tämän jälkeen nerokkaan tempun

Bayern München on jyrännyt kilpailullisissa jalkapallo-otteluissa voittamattomana viime joulukuusta lähtien. Se kuittasi myös Sevillan johtoaseman Uefan Super Cupin ottelun avausjaksolla Budapestissä ja kampesi tasoihin.

MAINOS

Super Cupin finaali C Morella ja Subilla!

Bayern München – Sevilla torstaina
klo 21.55

Ottelua voi seurata Subilla, C More Sport 1:llä ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Altavastaaja Sevilla järkytti Bayerniä ottelun alkuhetkillä. Bayern-puolustaja David Alaba tuuppasi Sevillan Ivan Rakiticin kumoon 11. minuutilla maalin edessä, kun kroatialainen oli pääsemässä nokikkain Bayern-maalivahti Manuel Neuerin kanssa. Alaba sai keltaisen kortin ja Sevilla rangaistuspotkun, jonka Lucas Ocampos painoi alakulmaan.

Tahtipuikko oli tämän jälkeen vahvasti Bayernin hallussa, ja parin läheltä piti -tilanteen jälkeen se myös onnistui. Thomas Müller nosti maalille häikäisevän keskityksen, ja sitten esiin nousi maailman nykyhetken parhaana pelaajana pidetty Robert Lewandowski. Puolalainen pyörähti ja tiputti pallon nerokkaasti taakseen. Leon Goretzkan oli siitä makoisaa tällätä peliväline verkon uumeniin, kun peliä oli takana reilut 33 minuuttia.

Mestarien liigan voittanut Bayern on pelannut tätä ennen peräti 31 ottelua putkeen ilman tappioita. Vahvassa vireessä on kuitenkin ollut Eurooppa-liigan vienyt Sevillakin: se on viimeksi hävinnyt kilpailullisen pelin 21 ottelua sitten helmikuussa.

Super Cupin ottelu on avausjakson jälkeen lukemissa 1–1.

Lue myös:

    Uusimmat