Tähtiopettaja Saana Akiola toipuu rajusta sairaudesta – edessä pitkä liikuntakielto: "Tilanne on vaatinut vähän prosessoimista"

Jungerin tanssipari sairastui – uusi pari pyörähti tilalle pikavauhtia 4:12
Saana Akiolan sairastumisesta kerrottiin MTV Uutiset Livessä.

Saana Akiola joutui pitkään liikuntakieltoon sairastumisen vuoksi.

Entinen kansanedustaja Mikael Jungner joutui jättämään Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun kesken, sillä hänen jalkansa murtui ensimmäisessä livelähetyksessä. Jungnerin opettajana ohjelman alussa toiminut Saana Akiola kertoo MTV Uutisille olevansa harmissaan tapahtuneesta.

– Olen tosi surullinen Mikaelin puolesta. Hän lähtee tällaiseen juttuun mukaan ja tämä on lopputulos. Todella ikävää, hän pahoittelee.

Akiola itse ei tanssinut ensimmäisessä livelähetyksessä, sillä hän sairastui äkillisesti mononukleoosiin. Hänen tilallaan Jungnerin kanssa tanssi Janica Saarni (o.s. Mattsson).

Akiola kertoo jutelleensa Jungnerin kanssa heti viime sunnuntain lähetyksen jälkeen. Hän ajatteli aluksi, että jalka olisi vain revähtänyt.

– Olin tosi toiveikas, että hän pystyisi jollain apukeinolla jatkamaan tansseja.

Akiola itse on tällä hetkellä neljän viikon liikuntakiellossa. Hän oli viikon sairaalahoidossa mononukleoosin vuoksi, ja sai jälkitautina pernan laajentuman.

– Vaikka Mikael olisi pystynyt jatkamaan, en olisi pystynyt olemaan hänen parinaan, Akiola toteaa.

– Tämä tilanne on vaatinut vähän prosessoimista. En ole ikinä ollut tällaisessa tilanteessa, etten olisi pystynyt tekemään mitään.

Vaikka Akiolaa ei enää nähdä tanssiparketilla, hän aikoo silti osallistua livelähetyksiin.

– Aion olla mukana ainakin kannustamassa ja katsomassa.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat