Sokkiuutinen! Mikael Jungnerin jalka murtui Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa – joutuu jättämään kilvan kesken

Katso video: Mikael Jungnerin jalka murtui kesken esityksen Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa – näin hän kommentoi tapausta MTV Uutisille 5:08
MTV Uutiset Live kertoi Jungnerin vetäytymisestä.

Mikael Jungner satutti jalkansa odotettua pahemmin Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetyksessä.

Ensimmäisessä Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetyksessä ex-kansanedustaja Mikael Jungner loukkasi jalkansa. Jungner totesi heti tanssin jälkeen Mikko Leppilammen haastattelussa kuulleensa ikävän äänen jalastaan kesken tanssin. Lääkärissä selvisi, että jalka on murtunut, ja Jungner joutuu jättämään kilvan kesken.

– Omiin korviin kuului rusahdus nilkasta, toivottavasti ei mitään vakavaa, Jungner kuittasi lähetyksessä.

– Yön ajan siihen vaihdettiin jääpussia ja aamulla tapasin fysioterapeutin, joka katsoi, että tämä vaatii röntgenin, Jungner kertoo.

Murtuma on sellaisessa paikassa, että toipuminen voi pahimmillaan viedä kuukausia. Kyseessä on oikean jalkapöydän oikeanpuoleisin luu.

– Se on kaikista ihmisen luista hitaiten luutuva ja paraneva. Verenkierto on siinä kohtaa kehoa niin heikko, että se paranee tosi hitaasti. Sillä ei voi tehdä mitään isompia liikkeitä, Jungner kertoo.

Jungner kertoo kuitenkin voivansa olosuhteisiin nähden hyvin.

– Ei särje eikä muuta. Tietenkin ärsyttää, hän toteaa.

Kun tarkkaan katsoo, niin Jungnerin jalan murtumisen voi havaita videolta.

– Se on se viimeinen potku. Se on täysin harmiton, helppo liike, Jungner harmittelee.

Jungnerin opettajana tanssiparketilla nähtiin Saana Akiolan sijaan Janica Saarni (o.s. Mattsson). Syynä oli Akiolan äkillinen sairastuminen mononukleoosiin. Akiolan vointi on ollut paranemaan päin, mutta hänellekin on määrätty tanssikielto.

Jungner on itse kertomassa asiasta sunnuntaina 6.10. suorassa Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa klo 19.30 alkaen. Jungneria ei ole voinut äänestää maanantain jälkeen epävarman jatkon vuoksi.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat