Mainos

Mikael Jungnerin Tanssii Tähtien Kanssa -taival jäi kesken – kertoo avoimesti tunnelmistaan: "Ottaa päähän kuin pientä oravaa"

5:08
MTV Uutiset Live kertoi Jungnerin vetäytymisestä.

Mikael Jungner joutuu jättämään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kesken, sillä hänen jalkansa murtui ensimmäisessä livelähetyksessä.

Ensimmäisessä Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetyksessä ex-kansanedustaja Mikael Jungner loukkasi jalkansa. Jungner totesi heti tanssin jälkeen  kuulleensa ikävän äänen jalastaan kesken tanssin. Sittemmin selvisi, että jalka on murtunut, ja Jungner joutuu jättämään kilvan kesken.

Jungner kertoo MTV Uutiset Livessä, että kipu ei ollut suorassa lähetyksessä kova, ja syyksi hän uskoo kohonneen adrenaliinitason.

– Se adrenaliinitaso oli niin kova, että ei siinä mitään varsinaista kipua tuntenut aluksi, Jungner toteaa.

– Lähinnä sitä ihmettelin sitä ääntä.

Jungner nähdään sunnuntaina Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetyksessä kertomassa tunnelmistaan. Kilpailun jättäminen kesken harmittaa ex-kansanedustajaa.

– Ottaa päähän kuin pientä oravaa, että tanssit loppuivat, Jungner sanailee.

– Onhan se haikeaa. Tämä on sellainen kerran elämässä -tilaisuus ja sitä sunnuntaina tanssittavaa wienerwalssia oli harjoiteltu ja asento oli löytynyt uskon, että siinä olisi päässyt yllättämään, niin kyllä se harmittaa, että jäi sekin näyttämättä. Samaan aikaan mahtava nähdä, miten nämä muut kisaajat jatkavat. Heidän puolestaan on mahtava jännittää, Jungner summaa.

Jungnerin opettajana tanssiparketilla nähtiin Saana Akiolan sijaan Janica Saarni (o.s. Mattsson). Syynä oli Akiolan äkillinen sairastuminen mononukleoosiin. Akiolan vointi on ollut paranemaan päin, mutta hänellekin on määrätty tanssikielto.

Jungner on itse kertomassa asiasta sunnuntaina 6.10. suorassa Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa klo 19.30 alkaen. Jungneria ei ole voinut äänestää maanantain jälkeen epävarman jatkon vuoksi.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja