Sointu Borg puhkesi kyyneliin suorassa lähetyksessä: "Odotin tätä niin kovasti"

Sointu Borg ja Henri Tanner eivät tanssi lähetyksessä – taustalla kivulias murtuma 1:53
Sointu Borg herkistyi lähetyksessä. Hän ei voinut esiintyä illan lähetyksessä kivuliaan murtuman vuoksi.

Sointu Borg ei pysty tanssimaan illan Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä kyljessään olevan murtuman takia. Borg herkistyi kyyneliin lähetyksessä. 

Yrittäjä Sointu Borg  joutui jättämään viidennen Tanssii Tähtien Kanssa  -lähetyksen väliin sunnuntaina 8. lokakuuta. Asiasta kerrottiin ohjelmassa. 

Borg herkistyi lähetyksessä kertoessaan, että odotti todella tämän illan esitystä. 

– Odotin tätä niin kovasti. Tämä olisi ollut tosi hieno paso doble. Turha tässä on porata, vakavampia ongelmiakin on maailmassa. Kiva on kuitenkin saada jatkaa. Ihmisille jää muutakin mieleen, kuin että tylytti tuomareita ja kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan, Borg sanoi ja naurahtikin lopuksi kommentilleen. 

Borg kertoi aiemmin MTV Uutisille asian harmittavan todella paljon, mutta muuta vaihtoehtoa ei kuitenkaan tänään ollut. 

– Harmittaa kauheasti, etten voi esiintyä tänään. Lääkäri kielsi, että nyt ei voi tänä sunnuntaina tanssia. 

Syynä poisjäännille on Borgin kyljessä oleva murtuma, joka tuli edellisviikon sunnuntaina. Borgin mukaan hän ja tanssiopettaja Henri Tanneryrittivät alkuviikon treenata normaalisti, kun eivät vielä tienneet kyljessä olevasta murtumasta.

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä murtuma alkoi kuitenkin oireilla niin pahasti, että Borg joutui lähteä ambulanssilla sairaalaan, kun ei ollut saada henkeä. Tuolloin epäiltiin, että kylki olisi vain venähtänyt, mutta myöhemmin otettu magneettikuva paljasti murtuman.

– Hyvä puoli on se, että se on hyväasentoinen. Tietysti vähän pelästyin ensin, että pitääkö nyt sitten lopettaa kokonaan, mutta onneksi pystyy jatkamaan ensi viikolla. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. 
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat