Tähtiopettaja Saana Akiola paljastaa, minkä kappaleen olisi halunnut esittää tänään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa: "Olen kateellinen siitä"

TTK: Mikael Jungner ja Saana Akiola 7:31
Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun keskeyttäneet Mikael Jungner, Saana Akiola ja Janica Saarni kertoivat tunnelmiaan Huomenta Suomessa. 

Saana Akiola kertoi kuulumisiaan MTV Uutisten haastattelussa.

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun keskeyttänyt Saana Akiola saapui studioyleisöksi ohjelman neljänteen suoraan lähetykseen. Akiola ei päässyt tanssimaan livelähetyksissä lainkaan, sillä hän sairastui äkillisesti mononukleoosiin ja joutui viikoksi sairaalahoitoon.

Vaikka sairaus on selätetty, Akiola sai jälkitautina maksatulehduksen. Akiolan paikkaajana, Mikael Jungnerin parina nähtiin Janica Saarni.

Valitettavasti Jungner joutui jättämään kilpailun kesken ensimmäisessä lähetyksessä käyneen haaverin vuoksi, kun hän mursi jalkansa esityksensä aikana. Akiola kertoo, että on seurannut kilpailua innokkaana, vaikka hänen kilpailunsa jäikin väliin.

–  Onhan se tosi haikeaa, mutta sitten taas omalla tavallaan on vaikeampaa tulla katsomaan, kun on pudonnut kilpailusta, Akiola kertoo ja jatkaa:

–  Nyt kun ei ollut edes mahdollisuutta olla mukana kilpailussa, sen pystyy käsittelemään paremmin. Mutta harmittaahan se, ettei päässyt ollenkaan itse.

Akiola voi tällä hetkellä hyvin sairastumisen jäljiltä. Hänet nähdään ensi viikolla tanssiparketilla, kun hän esiintyy Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman Roosa Nauha -lähetyksessä. Luvassa on tuttuja tansseja.

–  Olen aivan super onnellinen. Luvassa on pari Tanssien tähtiin -kiertueestamme tuttua tanssia. Ihan mieletöntä päästä tanssimaan.

Akiola kertoo, että tämän illan lähetys vaikuttaa lupaavalta. Tanssija paljastaa, minkä kappaleen olisi itse halunnut valita, mikäli olisi päässyt tänään tanssimaan:

–  Jutan ja ChristofferinWhole New World -kappale on ihan mieletön, olen kateellinen siitä. Tykitän sitä omilla tunneillani jatkuvasti, se on ihana. Olisin itsekin varmaan yrittänyt valita itselleni sen biisin. Odotukset ovat nyt suuret, sanoin äsken heille, että odotan heitä eniten.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat