Tähti paljastaa: Näin todellista tosi-tv on oikeasti

Laguna Beach - ja The Hills -tähti Lauren Conrad on kirjoittanut kirjan, jossa hän kertoo miten asiat ovat, kun kamerat ovat kiinni.

Tosi-tv-tähti Lauren Conrad paljastaa, että hänen elämänsä käännettiin ylösalaisin silloin, kun naisen elämää alettiin kuvata tosi-tv-sarjaa varten.

– Suurimmalla osalla ihmisistä ei ole aavistustakaan siitä, kuinka epätodellista tosi-tv oikeasti on. Esimerkiksi ystävällinen keskustelu voi muuttua suureelliseksi romanssiksi, tai ihmiset jotka oikeasti ovat ystäviäsi, muuttuvat kameran edessä pahimmiksi vihamiehiksesi, paljastaa Lauren.

Lauren toivoi voivansa kertoa totuuksia kirjansa kautta, ja niin hän tekikin, tosin fiktiivisten hahmojen kautta. Yksi asia on selvää todellisuudessa. Televisiosarjassa Laurenin välit tulehtuivat Heidi -ystävän nykyisen aviomiehen, Spencer Prattin kanssa. Sarjan jälkeenkin Lauren ja Spencer ovat kinastelleet kiivaaseen tahtiin muun muassa Twitterissä. Spencer on arvostellut kovin sanoin Laurenin ammattitaitoa kirjoittajana.

Lauren ei ole koskaan opiskellut kirjoittamista, mutta uskoo luovuuden ja tosi-tv-sisäpiiritietojen olevan avain menestykseen kirjailijana. Spencer Pratt törsäsi itse omat tosi-tv-tähtenä tienaamansa tulonsa, ja joutui vaimoineen muuttamaan takaisin vanhempiensa luokse.

MTV3 Helmi

Kuva: GettyImages

Lähde: Forbes, OK Magazine

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja