Taaperolla oli tapana nukahtaa vain äidin hiuksia sormeilemalla – äidiltä toimiva, mutta aavistuksen karmaiseva ratkaisu

Harry-pojan turvakaveri on karmivan oloinen nuken pää.

Uniriepu on niin nähty, jos reilun vuoden ikäiseltä Harrylta kysyttäisiin. Äitinsä hiusten räpläämiseen ihastuneen Harryn uusi unilelu on nimittäin mannekiinin pää, kertoo muun muassa New York Post.

Äiti Ilarni Clark, 22, alkoi tuskastua, kun pieni poika ei suostunut käymään yöpuulle muuten kuin äitinsä suortuvia hiplailemalla. Brittiäiti kyselikin Facebookissa, mistä löytäisi nuken, jolla olisi uskottavasti ihmisen hiuksia muistuttava tukka.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kampaajaharjoittelija tarjosi äidille ylimääräistä harjoituspäätä, jolla oli samanpituinen ja -värinen tukka kuin Ilarnilla itsellään. 

– Hän otti sen omakseen välittömästi – hän ehdottomasti rakastaa sitä. Sitten se alkoi mennä oudommaksi. Hän kantaa sitä mukananaan, minne tahansa meneekin. Hän ei syö aamiaistaan tai muita aterioita, jos nukke ei ole hänen mukanaan, Ilarni kertoi Kennedy News & Medialle.

Vaikka kotona kulkeva irtopää on aavistuksen karmiva näky, se on onnistunut siinä, missä pitikin. Harry nukahtaa nyt helpommin.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Varoituksen sana

Vaikka Ilarna-äiti seisoo taktiikkansa takana, voi sillä olla varjopuolikin. Uutista The Sunin Facebook-sivuilla kommentoinut perheenäiti varoittaa hiussuortuvien vaaroista.

– Älkää tehkö näin. Vanhimmalla lapsellani oli sama pakkomielle, ja ostin hänelle useita nukkeja, koska pääni kipeytyi ja halusin kannustaa häntä nukahtamaan ilman minua. Se auttoi jonkun aikaa, kunnes nailonhius takertui hänen sormiensa ympärille, ja hiukset piti leikata, jotta ne saatiin irti. Nuket menivät suoraan roskiin. Todella vaarallista, Holly-niminen äiti kirjoittaa.

Hiukset ovat totta tosiaan aiheuttaneen läheltä piti -tilanteita muillekin. Aiemmin on uutisoitu muun muassa Kim Potter -nimisen äidin julkaisemasta varoituksesta, kun hänen vauvansa oli menettää varpaansa sen ympärille kietoutuneen hiuksen myötä. Myös Alex Uptonin poika oli jäädä yhtä varvasta vajaaksi hiuksen kietouduttua sen ympärille. Vastaavaa on sattunut myös Suomessa vuonna 2017, kun pääkaupunkiseudulla asuvan Riian tuolloin kaksikuukautinen Rosa-vauva oli menettää sormensa sen ympärille kietoutuneen hiuksen takia.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat