Mainos

T.i.l.a:n 300. jakso päästää katsojat kulissien taakse

Sisustusohjelman juhlajaksossa kerrotaan, miten ohjelma syntyy ja mitä kulisseissa tapahtuu. Mukana on otteita vuosien varrella nähdyistä muutoskohteista ja persoonallisista kodeista. Juhlajakso nähdään 30.12.2009.

T.i.l.a. aloitti syksyllä 2001. Yli kahdeksan vuoden taipaleeseen on mahtunut muutoskohteita, upeita sisustuksia, remontointia ja designin helmiä.

Keskiviikkona 30.12.2009 T.i.l.a.:sta nähdään 300.jakso. Juhlalähetyksessä ohjelman tekijät Laura Ruohola, Hanna Sumari ja Marianne Sundell päästävät katsojat kurkistamaan kulissien taakse.

Muutokset tehdään asukkaiden toiveiden mukaisesti

Kaikki T.i.l.a.-ohjelmassa nähtävät muutoskohteet ovat yksityiskoteja joiden muutokset tehdään asukkaiden toivomusten ja budjetin mukaan. Muutoksen aloituksen ja ohjelmassa valmiina nähtävän sisustuksen väliin mahtuu monta suunnittelupalaveria, remonttialan ammattilaisten työtä sekä sisustusliikkeiden tarjontaan tutustumista.

Suunnittelijan haasteena on löytää sisustukseen ideoita, jotka palvelevat asukkaiden mieltymysten lisäksi myös tv:n katselijoita.

Kodin muutoskohteita ovat vuosien varrella tehneet sisustusarkkitehdit Marianne Sundell ja Pirkko-Liisa Topelius sekä sisustussuunnittelijat Helena Karihtala ja Tomi Kouvola. Toista vuotta mukana ovat myös Kesä T.i.l.a ohjelmasta tutut sisustussuunnittelijat Henna Ahonen ja Milla Alftan.

Suomi on täynnä persoonallisia koteja

Jo yhdeksättä vuotta esitettävän ohjelmasarjan jokaiseen jaksoon on kuvattu myös koteja eri puolella Suomea. Kotien asukkaat ovat avanneet ovensa T.i.l.a.:n katsojille ja olemme päässeet ihailemaan asukkaidensa näköisiä persoonallisia koteja.

Kotien tyylit kertovat asukkaiden mieltymyksistä, eikä yhtä oikeaa tapaa sisustaa ole. Kodin sisustuksessa tärkeintä on, että asukkaat siellä viihtyvät.

T.I.L.Akeskiviikkoisin klo 18.30.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.