Mainos

Syyslomamatkalle tulee kohta kiire, jos mielii lämpöön

Tjäreborgin, Finnmatkojen ja Aurinkomatkojen kesälomamatkat ovat myyneet kuin häkä. Valmismatkojen myynnissä onkin jo siirrytty syyslomiin, joita myydään nyt kovaa vauhtia.

Aurinkomatkojen viestintäpäällikkö Annina Metsolan mukaan kesä on ollut matkanjärjestäjän kannalta mukava, sillä ihmiset ovat alkaneet varata myös syys- ja joululomamatkoja rutkasti ennakkoon.

– Suuntaus on sellainen, että asiakkaat varaavat aina vain lähempänä lähtöä matkan, mutta tällä hetkellä on varattu jo syyslomien aikoihin erittäin mukavasti matkoja. Samoin jouluun, silloin kun on ne pitkät pyhät. Syyslomille on vielä tilaa, mutta niitä myydään hyvin.

Tjäreborgin tilanne syyslomien suhteen on pitkälti sama, vahvistaa kaupallinen johtaja Merja Hamari. Lisäksi joulun kaukomatkat ovat jo lähestulkoon menneet.

Finnmatkojen tiedottaja Salla Salo kertoo, että monet ovat jääneet ilman kesälomamatkaa ja varaavat siksi jo nyt itselleen edullisen syyslomareissun.

– Syyskuussa on hyviä tarjouksia jos oma aikataulu vain joustaa, mutta syyslomat ovat pitkälti loppuunmyyty. Myös joululle on lähtöjä, jotka ovat jo loppuunmyyty.

Suosikkikohteet ennallaan

Niin Aurinkomatkojen, Finnmatkojen kuin Tjäreborginkin asiakkaiden lomasuosikit ovat pysyneet ennallaan. Kreikan Rodos ja Kreeta ovat ylitse muiden. Niiden perässä tulevat Turkin Alanya, Mallorca ja Kypros. Italia ja Espanja ovat myös suosittuja.

Perinteisen rantaloman lisäksi kaupunkilomat ovat kasvattaneet suosiotaan ainakin Aurinkomatkoilla.

– Kaupunkilomia myydään entistä enemmän. Mukavat, lämpöiset kaupungit Euroopassa ovat suosittuja. Yhä suositumpia ovat myös lyhyet kaupunkilomat, kertoo Metsola.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.