Syöpäsairas koira sai leikkiä lumessa vielä viimeisen kerran: "Katkeransuloinen päivä"

Harvinaisen synnynnäisen vian takia koiranpentu syntyi tassut kirjaimellisesti väärin päin 2:07
Tällä koiralla on harvinainen synnynnäinen vika: tassut kirjaimellisesti väärin päin!

Omistajat järjestivät syöpäsairaalle koiralleen ennen sen lopettamista viikonlopun täynnä iloa ja lunta, kertoo New York Post.

Utahin Salt Lake Countyssa asuvien Marianna Wilsonin ja Elijah Saltzgaberin 11-vuotiaalla koiralla Maggiella todettiin heinäkuussa syöpä. Koska sairaus oli Maggielle tuskallinen, omistajat tulivat lopulta siihen tulokseen, että olisi parasta viedä se lopetettavaksi. Päätös oli raskas, mutta ainakin koira pääsisi kivuistaan.

Viimeinen viikonloppu täynnä lunta ja muuta mukavaa

Ennen sitä he halusivat kuitenkin antaa koiran nauttia suosikkijutuistaan vielä viimeisen kerran. Syyskuisena viikonloppuna ennen Maggien lopettamista he järjestivät sille kaikenlaista mukavaa: se sai paljon rapsutuksia, ruokaa, sen kanssa leikittiin pallolla ja he kävivät leirintäalueella.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lisäksi Marianna ja Elijah järjestivät Maggielle talvista hupia: Maggie rakastaa leikkiä lumessa, joten sen elämän viimeisen viikonlopun vuoksi Salt Lake County Ice Center -luistinrata kuskasi kasakaupalla lunta ja jäätä pariskunnan pihalle. Marianna ja Elijah olivat nimittäin pyytäneet saada lunta Maggien leikkeihin. Luistinradan työntekijät kiikuttivat heidän kotiinsa ämpäreittäin jäätä ja lunta. 

Monenlaisten tunteiden päivä

Maggie pääsi peuhaamaan lumikasassa perheen pihalla. Tunteja myöhemmin se kuoli.

– Tämä oli katkeransuloinen päivä, koska meillä oli tilaisuus olla avuksi eräälle hyvin erityiselle koiralle, Maggielle, luistinradan edustaa kertoi SWNS-sivustolle.

Edustaja kertoo, että he olivat erittäin iloisia, kun saivat olla avuksi.

Kaipuu on kova

SWNS haastatteli omistajia Maggien poismenon jälkeen.

– Olemme surun murtamia ja hänen poissaolonsa aiheuttama tyhjiö on valtava, he kertovat.

Marianna ja Elijah ovat kuitenkin iloisia siitä, että Maggien viime hetket olivat täynnä iloa ja leikkiä.

Lue myös:

    Uusimmat