Syksyn kuumin kenkätrendi: Sporttiset kiilakorkotennarit

Suomeenkin rantautunut kenkävillitys yhdistää tänä syksynä sporttiset tennarit ja naiselliset kiilakorot.

Tämän syksyn kenkätrendeissä näkyy vaikutteita urheilun maailmasta sekä miehisestä lookista. Myöskin korkeat kiilakorot, platoot ja paksupohjat jatkavat painavaa suosiotaan tänä syksynä. Kenkien ykköskoristeina nähdään hapsuja ja niittejä, maiharityylisiä nyörityksiä ja solkia unohtamatta.

Syksyn uutukaisena villityksenä naisten keskuudessa ovat kiilakorkotennarit eli wedge sneakerit. Nämä sporttisen oloiset kengät ovat löytäneet vihdoin tiensä myös Suomeen.

– Wedge sneakerit ovat yksi tämän syksyn kuumimmista trendeistä, kertoo Brandos.comin Marketing Assistant Pilvi Jaatinen.

Kyseisiin kenkiin on jo törmätty niin New Yorkissa, Lontoossa ja Pariisissa trenditietoisimpien naisten ja maailmantähtien keskuudessa. Erikoisen näköiset kengät ovat aiheuttaneet myös kummastusta: onko kyseessä sporttinen vapaa-ajanjalkine vai naisellinen kiilakorkokenkä? Ja kenellä nämä kengät oikein sopivat?

– Parhaiten kengät sopivat mielestäni juuri nuorekkaaseen ja trendikkääseen tyyliin, Jaatikainen kuvailee.

Kiilakorkotennareita on moneen lähtöön: on naisellisimpia malleja, rokkivaikutteisia niittikoristeineen, eläinprinttiä, syksyn trendivärejä suosivia sekä yksinkertaisempia, sporttisia malleja. Syksyn murretut värit, kuten erilaiset ruskean vivahteet näkyvät myös kiilakorkotennareissa.

Mutta millaiset sporttiset kiilakorkokengät ovat jalassa?

– Kiilakorothan ovat tunnetusti koroista mukavimpia ja yhdistettynä sporttisiin tennareihin kengät ovat oikein mukavat jalassa, Jaatikainen kuvailee.

Kiilakorkotennarit ovat muotitietoisen naisen valinta, joten kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen, millainen asukokonaisuus näihin kenkiin sopii.

– Mielestäni kiilakorkotennarit sopisivat hyvin esimerkiksi kapeiden farkkujen tai legginssien kanssa, Jaatinen kuvailee.

Jaatinen uskoo, että kiilakorkotennarit löytävät tiensä suomalaisten naisten sydämeen.

– Suomalaiset ovat hyviä tarttumaan trendeihin ja valitsevat rohkeasti myös ne näyttävimmätkin mallit! Suomessa monella on oma persoonallinen tyyli, jota korostetaan sopivilla kengillä. Rohkeat ja persoonalliset tyylit tekevät katukuvasta mielenkiintoisen.

Kuvat: Pääkuva Shutterstock, Splash, Brandos.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja