Syksyllä kadonneen ja nyt tapetuksi epäillyn Saara Arvan ruumis yhä kateissa ja mies vaitelias – poliisi saanut uusia vihjeitä, mutta havaintoja kaivataan yhä

Poliisi on saanut uusia vihjeitä liittyen syksyllä kadonneen Saara Arvan, 35, tapaukseen. Henkirikoksena tutkittu tapaus ei kuitenkaan ole selvinnyt.

– Ihan hyvin on tullut vinkkejä, rikosylikonstaapeli Antti Aamuvuori kertoo.

Hän kuitenkin toivoo ihmisten kertovan poliisille, jos jollakin on vielä jotakin kertomattomia tietoja.

Arvaa ei ole löydetty. Tällä hetkellä tapausta tutkitaan tappona, ja siitä epäiltynä on vangittuna keski-ikäinen mieshenkilö. Rikosnimike voi täsmentyä myöhemmin esimerkiksi Arvan löytyessä.

Tapauksessa ei ole saatu viitteitä, että muita henkilöitä olisi syytä epäillä rikoksesta.

9:43
Asiantuntijat kertovat, miten kadonnut ihminen löydetään.

Viimeinen varma silminnäkijähavainto Arvasta on tehty Vesannon Horonkylällä syyskuun ensimmäinen päivä alkuillasta. Sen jälkeen hänestä ei ole saatu ainoatakaan havaintoa.

Poliisi on yrittänyt löytää syytä sille, miksi Arva ja hänen tapostaan epäilty mies ovat liikkuneet Vesannon suunnalla. Aamuvuoren mukaan jotain selityksiä asiaan on saatu kuulusteluissa, mutta varmaa totuutta asian suhteen ei tiedetä. Mies on ollut aiemminkin vaitelias.

– Mies ei ole kuulusteluissa tunnustanut henkirikosta, mutta olemme saaneet selkoa kesän tapahtumista. Kaukana ollaan kuitenkin siitä, että asia olisi selviämässä, Aamuvuori kertoi aiemmin haastattelussa.

Arvan tiedetään liikkuneen viime kesän ja syksyn aikana mustalla Audilla, minkä vuoksi poliisi onkin ollut kiinnostunut Arvaa ja autoa koskevista havainnoista elo–syyskuun vaihteen 2019 ajalta.

Poliisi pyytää kaikki Arvaan liittyvät havainnot ja mahdolliset olinpaikkatiedot Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja