Suvi Pitkänen matkusti koronakriisin keskellä Dubaihin – somessa kysellään reissusta: "Tarvitsin irtioton"

Suvi Pitkänen kertoo saaneen paljon kyselyitä reissuunsa liittyen, kun matkusteleminen ei ole tavanomaista koronaviruksen vuoksi. 

DJ:nä ja tosi-tv-tähtenä tunnettu Suvi Pitkänen on tällä hetkellä Dubaissa yhdistetyllä työ- ja lomamatkalla miehensä Markon kanssa.

Pitkänen kertoo saaneensa seuraajiltaan paljon viestejä matkaansa liittyen, joten hän päätti kertoa syyn reissulle.

Pitkänen kertoo lähteneensä matkalle, koska tarvitsi vaiherikkaiden kuukausien jälkeen irtioton arjesta. Hän korostaa kirjoituksessaan, että matkustaminen on mahdollista rajoitusten salliessa. 

– Lähdin selvittämään sitä onko mulla samat unelmat kun ennen. Lähdin myös siksi että covid vei multa pitkälti kaikki työt, moni asia on ollu pahasti katkolla ja nyt on mahdollisuus jatkaa tiettyjä projekteja. Tietysti tartun siihen mahdollisuuteen kiinni!

– Tää tilanne voi kestää vuosia. Mä en jää odottamaan että se menee täysin ohi ja pidän mun elämää katkolla siihen asti vaan elän sen mukaan mitä rajoitukset sallii, ja niitä myös kunnioittaen. 

Pitkänen kertoo, että Dubaissa on hyvin tiukat turvatoimet. 

– Luonnollisesti koronatestin pitää näyttää negatiivista ja siitä dokumentti mukana. Testi täytyy olla tehtynä just ennen reissua ja toki myös reissun jälkeen.  Maskipakko on sakon uhalla, kuume mitataan aina hotelliin tullessa ja joka paikassa valvotaan turvavälejä. Tottakai on riski että sairastun mutta niin se riski on Suomessakin. Itseasiassa luulen että riski sairastua on Suomessa korkeampi koska täällä on huomattavasti tiukemmat korona rajoitukset ja niitä on noudatettava. 

Pitkänen julkaisi heinäkuussa debyyttisinglensä. 

First Time -nimisen kappaleen tuotanto ja taustat ovat Pitkäsen käsialaa. Laulusta, sanoituksesta ja melodiasta vastaavat Janely, eli Jaanika Leino sekä DJ-tuottaja Perttu Kurttila ja norjalainen Laila Samuels.

Hän kertoi MTV Uutisille heinäkuussa, että on haaveillut paluustaan musiikin pariin.

Nyt lasten ollessa hieman vanhempia 7- ja 3-vuotiaita, mahdollisti elämäntilanne haaveen toteuttamisen. Pitkänen myi kauneusalan yrityksensä ja satsaa nyt täysillä uuteen uraan.

– En missään nimessä kadu sitä, että lähdin kauneudenhoitoalalle. Tajusin siinä, että minun intohimoni on ihan jossain muualla. Ahdistuin, kun musiikki lähti pois elämästäni. Heräsin siihen ajatukseen, että musiikki on se juttu, mitä haluan tehdä. Myin pois minun kauneudenhoitoalan yrityksen. Käyn itse siellä silloin tällöin töissä, Pitkänen kertoi heinäkuussa. 

Pitkänen paljasti syyskuussa, että hän oli kesällä asumuserossa puolisonsa ja lapsensa isän Marko Sompin kanssa. Pariskunnalla on 3-vuotias tytär Sofiel ja sen lisäksi Pitkäsellä on entisestä suhteestaan Teppo Säkkisen kanssa ala-asteikäinen Safina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja