Suvi Pitkäsen ja Marko-rakkaan suhde kriisissä – "Olimme kesällä asumuserossa"

Suvi Pitkänen ja Marko Somppi ovat seurustelleet jo vuosia.

Julkkiskaunotar Suvi Pitkänen nähdään ensi vuonna Nelosen Selviytyjät Pohjolassa -ohjelmassa. Julkkiskilpailijoiden piti alun perin suunnata Filippiineille kuvauksiin, mutta koronakriisi sotki tv-ohjelman kuvaussuunnitelmat. Ohjelma kuvattiin tänä kesänä poikkeuksellisesti Haaparannan saaristossa.

– Kuvauksissa oli rankkaa sekä henkisesti että fyysisesti, mutta oli kivaa. Ehdottomasti hulluin reissu, jonka olen koskaan tehnyt, Pitkänen kertoi Domakers Finlandin 20-vuotisjuhlissa.

Pitkänen on seurustellut jo vuosia rakkaansa Marko Sompin kanssa. Pariskunnalla on 3-vuotias tytär Sofiel ja sen lisäksi Pitkäsellä on entisestä suhteestaan Teppo Säkkisen kanssa ala-asteikäinen Safina. Pitkänen myöntää, että parisuhde ei voi tällä hetkellä hyvin.

– Meillä on ollut Markon kanssa tosi vaikeaa viime aikoinaan. Suhteemme on ollut pause-tilassa ja ennen Selviytyjien kuvauksia puhuimme erosta.

Lopullista päätöstä suhteen jatkosta he eivät ole vielä tehneet.

– Olimme asumuserossa kesällä, mutta en hankkinut virallisesti omaa asuntoa. Kuvausreissun jälkeen palasin takaisin kotiin. Nämä ovat hankalia juttuja, kun kyse ei ole vain meistä – meillä on kuitenkin yhteinen lapsi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja