DJ Suvi Pitkänen jakaa musiikissaan myös vaikeita asioita: "Meidän perheessämme on tapahtunut tosi paljon tosi isoja vakavia asioita"

Suvi Pitkänen sai inspiraationsa musiikkiin omasta vaikeasta ajastaan.

DJ-kaunotar Suvi Pitkänen on julkaissut debyyttisinglensä. First Time -nimisen kappaleen tuotanto ja taustat ovat Pitkäsen käsialaa. Laulusta, sanoituksesta ja melodiasta vastaavat Janely, eli Jaanika Leino sekä DJ-tuottaja Perttu Kurttila ja norjalainen Laila Samuels.

Aiemmin DJ:nä ja kauneudenhoidon ammattilaisena tunnettu Pitkänen on haaveillut paluustaan takaisin musiikin pariin. Nyt lasten ollessa hieman vanhempia 7- ja 3-vuotiaita, mahdollisti elämäntilanne haaveen toteuttamisen. Pitkänen myi kauneusalan yrityksensä ja satsaa nyt täysillä uuteen uraan.

– En missään nimessä kadu sitä, että lähdin kauneudenhoitoalalle. Tajusin siinä, että minun intohimoni on ihan jossain muualla. Ahdistuin, kun musiikki lähti pois elämästäni. Heräsin siihen ajatukseen, että musiikki on se juttu, mitä haluan tehdä. Myin pois minun kauneudenhoitoalan yrityksen. Käyn itse siellä silloin tällöin töissä, Pitkänen kertoo.

Tähti kertoo tehneensä levytyssopimuksen, joka sisältää kolme kappaletta. Pitkänen haaveilee kansainvälisestä menestyksestä.

– Ihan käsittämätöntä, että julkaisen ensimmäisen biisin ja saan heti levytyssopimuksen. Haluaisin suomalaista musiikkia kuuluvaksi maailmalle. Haluan itse menestyä dj-tuottajana ja keikkailla ulkomailla.

"Minulla oli vaikeita kausia"

First Time -kappaleen myötä Pitkänen haluaa rohkaista ihmisiä uskomaan parempaan päivään. Pitkänen kertoo kokeneessa vaikeita asioita elämässään, joita hän haluaa jakaa helpottaakseen toisten elämää.

– Minulla oli vaikeita kausia.

Artisti selventää tilannettaan tarkemmin.

– Meidän perheessämme on tapahtunut tosi paljon tosi isoja vakavia asioita. Erittäin vakavia sairastumisia ja riitaisia juttua. Elämä on vienyt minulta sukulaisia pois muutakin, kun kuoleman kautta.

Pitkänen kertoo myös olleensa teininä erityisen haastava.

– Olin todella vaikea teini. Epävakaa tyyppi. Elämä on ollut todella suuri henkisen kasvun matka. Nyt 33-vuotaana alkaa olla sellainen olo, että hommat alkavat olla hanskassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja