Suuseksi kumppanin kanssa ällöttää, mikä avuksi? Raati vastaa: "Kaikilla vaan eivät feromonit kohtaa"

Millaista on hyvä suuseksi, ja voiko"69"koskaan toimia? 2:51
KATSO MYÖS: Millaista on hyvä suuseksi, ja voiko "69" koskaan toimia? Kaikki eivät suuseksistä pidä, miksi? Seksuaaliterapeutti vastaa

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Suuseksi ällöttää minua tämän kumppanin kanssa. Edellisten kanssa ei ole ollut mitään ongelmia, päinvastoin: olen halunnut tehdä sitä. Tulee melkein oksennus, kun annan sitä nykyiselle naiselleni. Pesu ei auta. Mitä on tapahtunut? Hjälp?" kysyy nimimerkki Pahan edessä.

Näin raati vastasi

"Puolisolla voi olla emätintulehdus. Ihan rehellisesti voi sanoa, ja pyytää kokeilemaan apteekin hoitovoiteita tai emätintabletteja. Jos ei auta, niin lääkäriin. Toki kyse voi olla ominaismausta tai -hajusta. Kaikilla vaan eivät feromonit kohtaa."
– Nainen, 45, sinkku

"Siis itse suuseksi aktina ällöttää, vai sen haju tai maku? Jälkimmäiselle voinee tehdä jotakin, jos kyseessä on esimerkiksi tulehdus, mutta jos ihan itse akti yhtäkkiä ällöttää, ongelma lienee henkisellä puolella ja ratkaisu monimutkaisempi saavuttaa."
– Nainen, 36, avoliitossa

"Käytä kondomia. Itselläni mikään ei auta kyseiseen vaivaan. Toisilta ihmisiltä on mukava ottaa, ja toisiin ei tee mieli koskea ollenkaan."
– Nainen, 30, parisuhteessa

"Lopeta antaminen. Jos kumppani vaatii suuseksiä, niin laita "kukan" päälle vaikka pakastuspussi ja ryhdy toimeen!"
– Nainen, 38, avoliitossa

"Miksi se ällöttää? Miksi olet naisen kanssa? Jos oikeasti pidät naisesta, ei suuseksin antamisen pitäisi olla kynnyskysymys. Väkisinkin tulee mieleen, että taustalla on jotain muuta."
– Nainen, 28, parisuhteessa

"Voi olla, että ensimmäisen kerran, kun suuseksiä ollut kumppanin kanssa, niin ollut huono hygienia. Mistä voi johtua se, että takaraivossa se on edelleen, vaikka olisi juuri pesty ennen suuseksiä. Mutta pakolla ei koskaan kannata tehdä, siitä ei nauti kukaan."
– Nainen, 22, parisuhteessa

"Jos asia vaikeuttaa seksielämää tavalla tai toisella, miten pystyt olemaan kyseisen ihmisen kanssa edes yhdessä? Tiedän, että asia vaivaa toista osapuolta, jos suuseksi loppuisi ja selityksiä vain tulisi. Kannattaa asiasta sanoa suoraan, että se ällöttää."
– Nainen, 27, sinkku

"Sama juttu minulla. Jokin haju-/makujuttu, myös puhtaassa vehkeessä. Olen ratkaissut asian ottamalla suihin suihkussa. Voisihan sen ottaa esiin jotenkin, että on maku viime aikoina muuttunut, pitäisikö olla huolissaan? Siten saisi asian puheeksi."
– Nainen, 47, avoliitossa

"Voisiko haju johtua naisen ruokavaliosta? Kokeilkaa syödä makeampia hedelmiä. Myös jonkun makuliukuvoiteen käyttö voisi peittää hajun/maun, mikä sinut saa yökkimään."
– Nainen, 30, avioliitossa

"Kukaan ei voi tietää puolestasi, mitä sinulle on tapahtunut. Ehkä se on jotain päänsisäistä, mentaalista? Auttaako suuseksisuoja? Tuskin kumppanisi haluaa, että teet jotain, mitä et halua tehdä. Voithan tyydyttää häntä muutenkin."
– Nainen, 35, sinkku

”Outoa. Puhdas alapää ei haise eikä maistu pahalle. Olisiko kumppanilla joku tulehdus tai muu pöpö? Suosittelen keskustelua, hienotunteisesti. Kyllä se kumppani huomaa, että joku on vialla, jos ei yks kaks enää suuseksiä saa."
– Nainen, 43, parisuhteessa

Alla näet kaksi seuraavaa kysymystä. Miten vastaisit tähän?

Entä miten vastaisit tähän?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat