Suuret luotettavuusongelmat piinaavat Ferraria, Charles Leclercillä eri vika kuin Sebastian Vettelillä – "Tällaisilla hetkillä tallin on oltava vahva"

Ferrarin lauantaista muodostui todellinen katastrofi, kun sekä Charles Leclerc että Sebastian Vettel joutuivat jättämään aika-ajot kesken teknisten vikojen vuoksi.

Vielä lauantain harjoituksissa Ferrarin tilanne näytti lupaavalta, mutta aika-ajojen aikana tallin ylle leijaili synkkiä pilviä. Vettel jäi kokonaan ilman aikaa turbovian vuoksi jo avausosiossa. Kolmannessa osiossa oli Leclercin vuoro jättää leikki kesken. Monacolaiskuljettajan mukaan hänen ongelma oli polttoainejärjestelmässä.

– Tämä on tietysti erittäin vaikeaa koko tallille. Tämä on välillä osa kilpa-ajoa. Tällaisilla hetkillä tallin on oltava vahva. Meidän täytyy saada käsitys autossa olevasta viasta, jotta emme pahenna sitä, Leclerc toteaa.

Ferrari joutuu vielä tekemään runsaasti töitä, jotta punaiset autot ovat sunnuntaisessa kilpailussa hyvässä iskussa. Leclerc uskoo yhä huomisen kilpailun sujuvan Ferrarilta mainiosti, sillä auto on toiminut Saksassa erinomaisesti.

– Tässä viikonlopussa on ollut rutkasti positiivista, joten meidän täytyy jatkaa hymyilemistä. Voimme tehdä huomenna hienoja asioita. Meillä on hyvä auto. Huomisesta ei tule helppoa, mutta teen kaikkeni, jotta tallilla on jälleen aihetta hymyyn, Leclerc sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat