Ferrarin rypeminen hävettää jo Toto Wolffiakin: ”Heillä on sairaus, joka täytyy hoitaa”

Kilpailijatalli Mercedeksen pomolla Toto Wolffilla alkaa loppua ymmärrys Ferrarin tämän kauden suorituskyvyn kanssa. Italialaistiimi menetti Saksan GP:n aika-ajoissa molemmat autonsa teknisen vian takia.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Saksan GP suorana 26.-28.7.
Su: Saksan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Sebastian Vetteliltä jäi aika-ajo kokonaan ajamatta turbovian takia. Charles Leclerc oli vielä viimeiseen osioon lähdettäessä mukana paalupaikkataistelussa, mutta monacolainenkin nousi autostaan polttoaineen syöttöön liittyneen ongelman vuoksi.

Tämän jälkeen Mercedekselle jäi eteensä tyhjä maali. Lewis Hamilton ajoi paalupaikalle ennen Red Bullin Max Verstappenia ja tallikaveriaan Valtteri Bottasta.

Wolffia jopa hiukan harmitti se, miten helpolla Mercedes pääsi kotikisansa aika-ajossa.

– Ferrarilla on sairaus, joka heidän täytyy hoitaa. Tämä on sääli, koska tarvitsemme heitä hyvään MM-taisteluun, Wolff kommentoi Sky Sportsin haastattelussa.

– Se on sääli Ferrarille ja Sebastianille kotikisassaan. Pystyimme todella kuulemaan yleisön ja nyt kuulee, kuinka se on vaimentunut.

Vettelin kesän aika-ajojen saldo on karmea. Monien vastoinkäymisten myötä hänen lähtöruutujensa putki juhannuksen Ranskan GP:stä lähtien on 7-9-6-20.

Lue myös:

    Uusimmat