Mainos

Suuremmat halut ja vahvemmat erektiot! Tutkimus: Miesten seksielämä paranee vasektomian jälkeen

Tuore tutkimus paljastaa, että miehet nauttivat enemmän seksistä vasektomian jälkeen.

Vasektomian jälkeen mies ei voi enää saada lapsia, mutta tuoreen tutkimuksen mukaan hän saa kuitenkin jotain muuta: enemmän ja parempaa seksiä.

Saksalaisen Frankfurtin yliopiston tutkimus paljasti, että vasektomian läpikäyneet miehet kertoivat harrastavansa enemmän seksiä ja myös haluavansa sitä enemmän. Lisäksi he raportoivat vahvemmista erektioista ja orgasmeista. Myös miesten naispuoliset kumppanit raportoivat lisääntyneestä seksuaalisesta halukkuudesta.

Tutkijat päättelivät, että makuuhuoneessa tapahtuneen piristysruiskeen syynä lienee epätoivottujen raskauksien aiheuttaman ahdistuksen poissaolo.

Tutkimukseen osallistui 294 pariskuntaa. Neljä kymmenestä miehestä sanoi seksielämän parantuneen merkittävästi vasektomian jälkeen. 12,4 prosenttia kertoi harrastavansa seksiä useammin kuin aiemmin. Vain 4,5 prosenttia miehistä kertoi puuhailevansa vällyjen välissä harvemmin kuin aiemmin. Siitäkin huolimatta tutkimuksessa todettiin, että miesten seksuaalinen tyytyväisyys parani, eikä se ainakaan hälvennyt naispuolisilla kumppaneillakaan.

Tutkimustulokset saattavat kuitenkin olla vääristyneet, sillä tutkijoiden mukaan vain 30 prosenttia tutkijoiden kyselyn vastaanottaneista pariskunta vastasi siihen. Tutkijoiden mielestä on mahdollista, että juuri vasektomian jälkeisestä mahtavasta seksielämästä nauttineet todennäköisemmin halusivatkin kertoa siitä tutkijoille.

Joka tapauksessa tuore saksalistutkimus tukee vuonna 2015 julkaistua Stanfordin yliopiston tutkimusta, jonka mukaan vasektomian läpikäyneet miehet harrastivat seksiä 5,9 kertaa kuussa, kun miehet, joille ei oltu tehty vasektomiaa, heiluttelivat peittoa 4,9 kertaa kuussa. Tutkimusta johtanut David Guo kertoi Men's Health -sivustolle päätelleensä, että pariskunnat harrastivat mieluumin seksiä, kun epätoivotun raskauden mahdollisuutta ei ollut.

***

2:18

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.