Mainos

Surffari putosi hain päälle: "Onnekas poika"

Australiassa surffaamassa ollut nuorukainen koki kauhistuttavan hetken pudotessaan laudaltaan ja tipahdettuaan suoraan hain päälle.

20-vuotias Billy O'Leary oli ollut surffaamassa ystävänsä Tyson Kolkan kanssa Gold Coastilla sijaitsevalla rannalla, kun erikoinen onnettomuus sattui. Kolkka kertoo O'Learyn tipahtaneen hain päälle yritettyään temppua. Hai reagoi päälle rysähtäneeseen poikaan rajusti.

– Se kääntyi ja puri häntä, Kolkka kertoi Courier Mailin haastattelussa.

O'Leary sai hyökkäyksessä kaksi hurjannäköistä haavaa jalkaansa. Kolkan mukaan nuorukainen selvisi kuitenkin itse rannalle hyökkäyksen jälkeen.

– Mutta kun hän näki siellä haavansa, hän pelästyi todella. Hän huusi apua muutamilta ihmisiltä, mutta he eivät kuulleet häntä iPodiensa takia ja jatkoivat vain matkaansa, Kolkka kuvailee tapahtumia.

Kolkan isä Noel oli ollut kokkaamassa lähistöllä sijaitsevassa kodissa, kun hän kuuli rantavahtien hai-varoituksen ja käskyt poistua vedestä. Mies oli lähtenyt tarkistamaan tilannetta rannalle.

– Aluksi en tajunnut, että Billyä oli purtu, Noel Kolkka kertoo.

– Juoksin vain äkkiä rannalle ja näin Billyn makaamassa hiekalla. Hengenpelastajat olivat ehtineet hänen luokseen melko nopeasti ja olivat sitomassa hänen jalkaansa tyrehdyttääkseen verenvuodon.

Rantavahti Warren Young epäilee, että O'Learyn kimppuun hyökännyt hai oli härkähai. Rantavahdin mukaan nuorukainen saa kiittää onneaan, ettei menettänyt tilanteessa jalkaansa tai henkeään.

– Kun yhdistetään pehmeä iho ja terävät hampaat, ovat seuraukset aina vakavia, Young toteaa.

– Hän on onnekas poika.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.