Supertähti Ed Sheeranilta huvittava paljastus – tätä tärkeää henkilöä hän ei pysty vakuuttamaan musiikillaan: "Hän vain itkee"

12:11
Mikä saa ihmiset palvomaan Ed Sheerania?

Ed Sheeranin pieni tytär ei juurikaan välitä isänsä musiikillisista tuotoksista.

Brittimuusikko Ed Sheeran, 30, on yksi maailman suosituimmista poptähdistä. Tämän lisäksi Sheeran on myös tuore isä, sillä hän sai vaimonsa Cherry Seabornin kanssa parin esikoisen vuoden 2020 syksyllä. 

Sheeran paljasti hiljattain, ettei hänen pieni tyttärensä Lyra Antarctica lukeudu hänen musiikkinsa suurimpien fanien joukkoon. Sheeran kertoi, että on laulanut uusia kappaleitaan tyttärelleen, joka on ollut kaikkea muuta kuin vakuuttunut isänsä tuotoksista. 

– Hän vain itkee!

Vauvan reaktio isänsä musiikkiin on Sheeranin mukaan varsin yleinen, mutta yhdestä kappaleesta tytär vaikuttaa kuitenkin pitävän. 

– Hän tykkää todella Shape of Yousta. Marimban äänet miellyttävät, mutta hän ei pidä mistään äänekkäästä. 

Sheeran on ollut vuosien mittaan erittäin vaitonainen yksityiselämästään, eikä ole jakanut sosiaalisessa mediassa kuvia tyttärestään. 

Vuonna 2017 Sheeran kertoi aikovansa vetäytyä keikkaelämästä sen jälkeen, kun hän saa lapsia, jotta voisi olla isänä mahdollisimman läsnä perheelleen. Sheeran on yksi maailman tämän hetken suosituimmista artisteista. 

– En halua olla kiertueella kun saan lapsia, haluan käväistä jossain silloin tällöin ja kuitenkin todella olla isä, Sheeran kommentoi tuolloin Good Morning Britain -ohjelman haastattelussa Daily Mailin mukaan.

Sheeran nähtiin Suomessa esiintymässä kesällä 2019, jolloin muusikko heitti kahtena päivänä keikat Helsingissä Malmin lentokentällä loppuunmyydyille katsomoille. 

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja