Tätä hittibiisiä et voi missata! 8-vuotiaan tytön kappale osoittautui jymymenestykseksi – julkkiksetkin innostuivat

Hetken mielijohteesta syntynyt isän tanssitempaus nousi viraaliksi hitiksi:"Heräsin seuraavana aamuna siihen, että videota oli katseltu puoli miljoonaa kertaa" 1:52
Hetken mielijohteesta syntynyt isän tanssitempaus nousi viraaliksi hitiksi: "Heräsin seuraavana aamuna siihen, että videota oli katseltu puoli miljoonaa kertaa"

Los Angelesissa asuva 8-vuotias tyttö yritti eräänä iltana viivytellä nukkumaanmenoa laulamalla vanhemmilleen. Loppu on historiaa.

Lisa Rieffel-Dunn jakoi Twitter-tilillään videon Jolee-nimisestä tyttärestään laulamassa ja soittamassa kitaraa oman biisinsä tahtiin. Kappaleen nimi on ”Mietin, mitä peppureikäsi sisällä on”. 

Joleen esityksestä tuli välitön hitti. Videota on katsottu Twitterissä lähes 8 miljoonaa kertaa ja se on saanut yli 365 000 tykkäystä. Tytön menestyksestä kertoo Buzzfeed News.

Kappaleessaan tyttö laulaa muun muassa seuraavasti: ”Mietin, mitä peppureikäsi sisällä on/Ehkä siellä on astronautteja/Ehkä siellä on alieneita/Kaikki peppureikäsi sisällä/Mitä peppureikäsi sisällä on? Tahdon aina tietää”.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Megajulkkiksetkin ovat noteeranneet Joleen

Joleen äiti Lisa kertoo, että tyttö on aina ollut innokas esiintymään.

– Hän on aina keksimässä kappaleita, ja sanoitukset ovat hänen vahvuutensa, Lisa sanoo.

Tällä kertaa Jolee osui napakymppiin, ja hänen biisistään tuli todellinen megahitti. Twitterissä lahjakkaalle tytölle ollaan povattu jopa Grammy-pystiä tulevaisuudessa.

Myös useat julkkikset ovat osoittaneet innostuksensa Joleen musisointia kohtaan. Muun muassa supersuosittu dj Diplo eli Thomas Wesley sekä Paramoren solisti Hayley Williams ovat kommentoineet videota Twitterissä.

– Kenelle voin puhua remixin tekemisestä, Diplo kirjoittaa.

– Tulin yhtäkkiä itsetietoiseksi uudesta albumistani, koska jos olen rehellinen itselleni, se ei tule koskaan olemaan näin hyvä, Hayley Williams vitsailee.

Lauluntekijä Jonathan Mann puolestaan julkaisi Twitterissä oman remixinsä Joleen kappaleesta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Tyttöä ei menestys hetkauta

Lisan mukaan Jolee on jossain määrin tietoinen menestyksestään. Hän ei kuitenkaan ole erityisen vaikuttunut moisesta suosiosta.

– Jolee miettii sitä hetken, sitten hän kysyy, näkikö artisti Doja Cat videon. Se on hänen ainoa mittarinsa kuuluisuudelle, nainen kertoo.

Lisa kertoo, että tällä hetkellä tyttö opettelee kosketinsoittimen käyttöä. Ehkäpä tulevaisuudessa saamme siis kuulla lisää hittejä Joleelta. 

Lue myös:

    Uusimmat