Prinsessa Beatrice sivalsi Ed Sheerania aikoinaan miekalla poskeen – manageri kommentoi tapahtunutta ensimmäistä kertaa: "Idiootti"

12:11
Miksi ihmiset palvovat Ed Sheerania?

Prinsessa Beatricen ja poppari Ed Sheeranin välillä kävi aikoinaan kummallinen välikohtaus.

Brittiläisen poptähden Ed Sheeranin manageri Stuart Camp kommentoi hiljattain tapausta, joka sattui Sheeranin ja prinsessa Beatricen välillä vuonna 2016. Tuolloin uutisoitiin laajalti Beatricen isän prinssi Andrew'n Windsorissa sijaitsevalla kuninkaallisella metsästysmajalla tapahtuneesta juhlinnasta, jossa mukana olivat Sheeranin lisäksi olleet laulaja James Blunt sekä prinsessa Beatrice.

Juhlat päättyivät siihen, että Sheeran joutui onnettomuuteen. Kertoman mukaan tapahtumat etenivät siten, että prinsessa Beatrice oli ottanut seinältä alas seremoniamiekan lyödäkseen Bluntin ritariksi vitsillä, mutta olikin vahingossa samalla viiltänyt Sheerania miekalla poskeen. Sheeranin poskeen tullut haava täytyi paikata tikeillä, eikä laulaja koskaan kertonut julkisesti, että teon takana oli prinsessa Beatrice. 

The Independent kertoo, että Sheeranin manageri Camp kommentoi asiaa hiljattain Straight Up -nimisessä podcastissa. Manageri aloitti vastaamaan podcastissa todeten, että hän on itsekin ollut asiasta vaitonainen sekä "suojeleva", eikä Sheeranin tiimi ole koskaan kommentoinut asiaa julkisesti. 

– Mutta jotkut ihmiset sanoivat, että "teidän tulisi valehdella ja sanoa, että se ei ollut hän ja että se oli joku muu". Sanoin, että me emme sano kellekään mitään. En valehtele, vain sen takia, että joku on helvetin idiootti. Koska he ajattelivat, että joo, otan miekan pois seinältä ja halvaannun. Haet vain ongelmia siinä tapauksessa, Camp kommentoi. 

– Emme ole kuulleet hänestä mitään sen jälkeen. 

Blunt puolestaan kommentoi vuonna 2017, että tarina siitä kuinka Sheeran haavoitti kasvonsa oli täysin keksitty. Jo vuonna 2016 uutisoitiin, että prinsessa Beatrice olisi ollut Sheeranin saaman haavan aiheuttaja. 

– Ed oli humalassa, sekoili ympäriinsä ja hän loukkasi itsensä. Keksimme hienon tarinan ja ihmiset uskoivat sen. Se oli todella noloa, Blunt kommentoi asiaa vuonna 2017.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja