Suosikkilaulajan miehellä pakkomielle kuolemaan

The Nothing Compares 2 U -hitin laulanut Sinead O´Connorin tuore aviomies suunnittelee hautajaisiaan joka päivä. Vaimo pitää miestään omalaatuisena, mutta sanoo, että heillä on silti hurjan hauskaa yhdessä, Female First uutisoi.

Laulaja Sinead O'Connor kertoo, että hänen tuoreella aviomiehellään Barry Herrigellä on pakkomielle kuolemaan. Pariskunta onkin jo alkanut suunnitella miehen hautajaisia.

– Hän on vakuuttunut, että kuolee kolmen vuoden sisällä. Minä vain nauran hänelle. Hän pyysi minua naimisiin ensimmäisillä treffeillämme sanoen, että haluaa minun käsittelevän tuhkansa. Suunnittelemme hautajaisia joka päivä. Hän on täysin hullu turvallisella tavalla. Meillä on hauskaa yhdessä, O´Connor kertoo.

The Nothing Compares 2 U -hitin laulanut nainen on ollut on-off-suhteessa Herrifeen sitten parin joulukuisen naimisiin menon. O´Connor on ollut aiemmin naimisissa kolme kertaa.

– Minun ei pitänyt mennä naimisiin, mutta hän käänsi pääni. Kukaan ei tunnu välittävän, jos mies menee useasti naimisiin. Miehellä voi olla lapsia kenen kanssa tahansa, eikä kukaan välitä lainkaan, O´Connor harmittelee.

Uusi aviomies on joka tapauksessa erikoinen hahmo.

– Kutsumme häntä Wednesdayksi The Adams Familyn mukaan, O´Connor sanoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja