Tähti kadotti kauneutensa - tunnistatko tämän laulajan?

Kauneus on katoavaista. Laulajatähti Sinead O´Connor on pelkkä haamu entisestä itsestään, Daily Mail raportoi.

Laulaja Sinead O´Connor tuli tunnetuksi hitistään Nothing Compares 2 U. Musiikkivideossa esiintyi tuolloin siro, eteerisen kaunis nainen. Vuosia myöhemmin nainen laulaa yhä. Ääni on yhä enkelimäisen upea, mutta tähden ulkonäkö on muuttunut rajusti. Kotikutoisen näköisessä kampauksessaan laulaja ei muistuta tippaakaan vuonna 1990 uransa huippuhetkiä elänyttä naista.

O´Connorin elämä on ollut rankka. 44-vuotias tähti on kärsinyt mielenterveysongelmista ja kokenut elämässään paljon menetyksiä. Tähden äiti kuoli auto-onnettomuudessa vuonna 1985, eivätkä hänen ihmissuhteetkaan ole onnistuneet. O´connorilla on neljä lasta, mutta kaikilla lapsilla on eri isä.

Sinead O´Connor vuonna 1999

Tähteä kritisoivat läheiset pitävät häntä tuuliviirinä, joka ajautuu vaikeudesta vaikeuteen kerta toisensa perään. Itsemurhayritykset ja sekavat twitterpäivitykset tukevat teoriaa.

Sinead O´Connor vuonna 2011

Ystävät sen sijaan sanovat, että O'connor on nainen, joka tekee kaikkensa lastensa puolesta. Laulaja elää ystävien mukaan tällä hetkellä seesteistä elämää lastensa kanssa merenrantatalossa Dublinin lähellä.

Oli totuus mikä tahansa, O´connor yrittää jälleen paluuta lavoille. Ulkonäöltään muuttunut nainen omaa yhä upean äänen. Toivottavasti tähti onnistuu paluussaan.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja