Mainos

Suomen suurin TV:n ja Internetin yhteisprojekti alkaa

MTV3-kanavalla esitetään kesäkuussa Suuri Seikkailu -niminen tv-ohjelma, joka on samalla suurin koskaan Suomessa toteutettu suora Internet-lähetys. Suuri Seikkailu on Pearson Television Entertainmentin MTV3-kanavalle kehittämä uudenlainen ohjelmaformaatti, jossa kuukauden ajan seurataan 18 kilpailijan suoriutumista selviytymisseikkailussa Lapissa.

Suurta Seikkailua seurataan kesäkuun ajan päivittäin klo. 22.30 puolituntisissa lähetyksissä. Päivän aikana tapahtumia näytetään myös suorina välähdyksinä.

Tilannetta kilpailijoiden leireissä on mahdollisuus seurata nettikameroiden välityksellä reaaliaikaisesti ympäri vuorokauden osoitteessa www.mtv3.fi/suuriseikkailu.

Suuri Seikkailu kuvataan Etelä-Lapissa Posion erämailla, jossa 18 henkilöä kilpailevat kahtena joukkueena. Katsojat saavat äänestää joukkueille kapteenit, jotka on mahdollista vaihtaa muutaman päivän välein. Äänestykseen voi osallistua internetissä tai tekstiviestillä. Kapteenin vaihtuessa joukkueet pienenevät aina yhdellä, eli yksi osallistuja molemmista joukkueista joutuu lähtemään. Kesäkuun lopussa jäljellä on vain yksi kilpailija, Suuren Seikkailun voittaja. Palkinnoksi voittaja saa 150 000 markkaa.

Suuri seikkailu on kaikilla mittapuilla mitattuna suurin Suomessa koskaan järjestetty suora Internet-lähetys. Suoraa lähetystä tulee neljän kameran kautta 24 tuntia vuorokaudessa kuukauden ajan 1.6.-30.6.2001.

Netin kautta on mahdollista seurata kilpailijoiden arkielämää saarilla. Nettikameroita sijoitetaan kilpailjoiden majoitustiloihin asti, joten Internet-sivuilta näkyy paljon sellaista, mitä tv-lähetyksessä ei näy. Suoran nettilähetyksen lisäksi kilpailupaikalta kuvataan Internetiin digikameralla still-kuvia. Lisäksi päivän parhaista hetkistä editoidaan Internet-yleisöä varten omia videopätkiä.

Tärkein yhteys tv-ohjelman ja netin välillä ovat säännöllisesti toistuvat kapteeniäänestykset, joissa katsojat pääsevät valitsemaan joukkueille uudet kapteenit. Äänestyksiin voi osallistua myös tekstiviestillä. Internet-sivuilla on lisäksi lukuisia muita kilpailuja ja äänestyksiä.

Suuren Seikkailun live-lähetykset toteutetaan MTV3 Internetin sekä Sonera Entrumin, Sony Finlandin, Apple Computerin ja tuotantoyhtiö Onnellinen Oskari Oy:n yhteistyönä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.