Mainos

Suomen 3 KTV Oy aloitti digilähetykset

Uusi kaapelitelevisioyhtiö Suomen 3 KTV Oy on aloittanut digitaalisten tv-lähetysten vastaanoton ja jakelun kaapelitelevisioverkkoihin tämän kuun alussa.

Uuden yhtiön ovat perustaneet Kuopion Puhelin Oyj, Päijät-Hämeen Puhelin Oyj sekä Oulun Puhelin Oy. Niillä kullakin on iso kaapelitelevisioverkko omalla alueellaan.

Yhtiön omistuspohjaa on tarkoitus lähiaikoina laajentaa suunnatulla osakeannilla. Suomen 3 KTV Oy on liittymämäärältään Suomen kolmanneksi suurin kaapelitelevisio-operaattori 130 000 liittymällä. Tätä suurempia ovat Helsinki Televisio Oy runsaalla 200 000 liittymällä ja Sonera Oyj liki 140 000 liittymällä.

Uuden yhtiön toimitusjohtajana toimii Oulun Puhelimen omistaman OuluTV:n toimitusjohtaja Hannu Riikonen ja hallituksen puheenjohtajana Oulun Puhelimen toimitusjohtaja Risto Siivola.

Luottamus kasvuun

Suomessa oli viime vuoden lopussa kaikkiaan 935 000 kaapelitelevisioliittymää. Vuosikasvu on ollut 3-4 prosenttia. Kasvuun luotetaan myös jatkossa.

-Kaapelitelevisio-operaattorien yhteinen liikevaihto oli viime vuonna 325 miljoonaa markkaa. Uskomme noin 10 prosentin vuotuisen liikevaihdon kasvuun, Siivola kertoo.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.