Suomalaistunut kanadalainen: Näin selvisin uhkaavista suomalaismiehistä

Kanadalaissyntyinen André Chaker kertoi Studio55.fi-lähetyksessä viime helmikuussa, miten hän vältti tappelun helsinkiläisessä baarissa.

Suomen menestystarinasta kirjan kirjoittanut André Chaker oli käynnistämässä Maailman Antidopingtoimisto Wadan toimintaa Sydneyn olympialaisissa vuonna 2000. Konsultin ominaisuudessa toiminut Chaker sai takin, jossa luki isoin kirjaimin Wada.

Seuraavana vuonna olivat Lahden MM-kisat, jossa kuusi suomalaista jäi kiinni dopingin käytöstä.

– Oli suuri suruaika suomalaisessa yhteiskunnassa. Se oli ykkösuutinen, Chaker totesi.

Vaikka Chaker oli jo toisissa hommissa, hänellä oli helsinkiläiseen baariin astellessaan yllään Wadan takki. Hän huomasi heti, että ihmiset ovat nauttineet alkoholia enemmän kuin tarpeeksi.

– Baarissa oli ihmisiä, joilla oli puku päällä, ja suomen lippuja joka paikassa. He olivat juomassa mahtavaa juomaa nimeltä Hemohes, Chaker kuvaili.

Kun hieman ulkomaalaisen näköinen ja Wada-takkinen Chaker ilmestyi miesten näköpiiriin, nämä rupesivat huutamaan. Baari hiljeni, ja miehet lähestyivät uhkaavasti Chakeria.

– Minä puolustauduin huumorilla. Tulin rohkeasti heidän eteensä, katsoin heidän housuihinsa ja sanoin, että kaikki hyvin, voitte jatkaa juomista, Chaker kertoi.

Kaikki nauroivat ja Chaker säästyi kolhuilta.

Klikkaa kuvaa ja katso, löysikö Chaker suomalaisista mitään huonoja puolia.


André Chaker vierailee Studio55.fi-ohjelmassa keskiviikkona 6. maaliskuuta kertomassa kotimaastaan Kanadasta matkakohteena.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja