Mainos

Suomalaisbloggarin naurettavan helppo neuvo: Näin laihdut peräti kolme kiloa viikossa

Liikunta-alan ammattilaisena työskentelevä bloggari muistuttaa, että enemmän ei ole aina parempi. 

Ryhmäliikuntaohjaajana ja personal trainerina työskentelevä Aino Rouhiainen julkaisi Ainon tarinoita treenamisesta -blogissaan vinkin, jonka avulla hän kertoo itse pudottaneensa peräti kolme kiloa viikossa.

Tämä voi kuulostaa joidenkin korviin uskomattomalta määrältä, varsinkin kun kyseessä on hyväkuntoinen nuori nainen. Rouhiainen kuitenkin muistuttaa, että nopea painonnousu ei aina välttämättä tarkoita lihomista, samoin kuin nopea painonlasku ei aina tarkoita laihtumista.

Naisen itsensä kohdalla paino oli lähtenyt nopeaan laskuun melko yllättävästäkin syystä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Mun paino on pudonnut jopa kolme kiloa viikossa, mikä johtuu juurikin siitä, että en ole treenannut. Lihaspaineet ovat lähteneet ja sen tuntee. Joskus myös lepääminen voi tehdä ainoastaan hyvää stressaantuneelle keholle ja esimerkiksi auttaa painonpudotuksessa tai kiinteytymisessä. Aina enemmän ei ole parempi, Rouhiainen kirjoittaa lepoviikkonsa tuloksista.

Numerot eivät kerro yhtään mitään

Rouhiainen kertoo dieettinsä loppuneen kaksi viikkoa sitten, jonka jälkeen painoa on tullut alas enemmän kuin koko neljän kuukauden aikana. Numeroita ei siis kannata tuijottaa liikaa, vaan tärkeintä on kuunnella oman kehon tuntemuksia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

–Hyvä muistutus jälleen siitä, etteivät nuo numerot kerro paljon mitään, sillä sen neljän kuukauden aikana oon kuitenkin tehnyt paljon enemmän muutosta, kuin nyt viikossa, Rouhiainen toteaa.

– Ylikuntotilasta, jossa aineenvaihduntani oli täysin jumissa, pääsin lopulta lopputulokseen jossa mun kehosta lähti noin neljä kiloa rasvaa, samalla kun sain hurjasti lisää voimaa ja myös lihasmassaa rakennettua, Rouhiainen kertoo Instagramissa. 

Kesä on erinomaista aikaa ottaa hieman rennommin ja kuunnella oman kehon tuntemuksia. Kannattaa ainakin kokeile, se ei maksa mitään – ja saatat yllättyä tuloksista! 

***

0:45

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.