Mainos

Et taatusti arvaa tämän naisen painoa! Muutoskuva todistaa, ettei vaaka kerro kaikkea

Naisen upea muutoskuva todistaa, kuinka paljon enemmän hyvä olo merkitsee kuin pelkkä vaa’an lukema.

Fenella McCall on kolmekymppinen psykologian opiskelija Melbournesta, joka on kulkenut pitkän matkan päihteiden käyttäjästä naiseksi, joka on oppinut vihdoin rakastamaan itseään. Naisen jakamat muutoskuvat todistavat, kuinka paljon elokuussa 2015 aloitettu kuntokuuri ja terveelliset elämäntavat ovat oikein saaneet aikaan.

Liikunnan ja ruokavalion merkityksen lisäksi naisen kuvilla on vieläkin tärkeämpi sanoma; vaaka ei kerro kaikkea. Erittäin hoikassa kunnossa oleva nainen painaa itse asiassa enemmän nyt kuin ennen kuntokuurille ryhtymistä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuvien välillä on kaksi vuotta kuntosalia, nyrkkeilyä ja joogaa, ja sen kyllä huomaa. 

Tyytyväisyys itseen on etusijalla

Painonsa sijaan nainen on ryhtynyt laskemaan, kuinka monta kuukautta hän on ollut kuivilla. Viisitoista vuotta huumeita, alkoholia ja tupakkaa käyttänyt nainen on ollut kuivilla maaliskuusta 2015 saakka. Näiden kuukausien aikana kertoo oppineensa vihdoin rakastamaan itseään.

– Olen oppinut, että on mahdollista olla onnellinen ja sovussa itsensä kanssa. Opin, että se, mitä sinä minusta ajattelet, ei ole läheskään niin tärkeää kuin se, mitä minä itsestäni ajattelen. Opin, etten voi miellyttää kaikkia, ja se oli helpottavaa, McCall kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

McCall kertoo, että aikoinaan hänen identiteettinsä oli kietoutunut ajatukseen laihana olemisesta. Hän kertoo toivoneensa aikoinaan, että painaisi alle 50 kiloa. Lähes kahden vuoden aikana hänen painonsa on noussut, laskenut ja noussut uudestaan. Nyt hän painaa kymmenen kiloa enemmän kuin addiktio-aikoina ja on onnellisempi kuin koskaan ennen.

– Nyt olen innoissaan siitä, jos lukema nousee, sillä se tarkoittaa enemmän lihaksia. Olen onnellisempi ja tyytyväisempi kuin olen koskaan ollut, McCall toteaa.

Lähde: Cosmopolitan 

***

1:29

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.