Suomalainen missikaunotar löysi outoja viestejä poikaystävänsä puhelimesta – kertoo nyt raskaasta erosta: "Se oli tosi kova paikka"

Kahtena kertana peräkkäin Miss Suomi kilpailussa mukana ollut Mirella Merivirta avautuu raskaasta erostaan.

Viime kauden Miss Suomi -finalisti Mirella Merivirta erosi vasta muutama viikko sitten pitkään kestäneestä parisuhteesta. Nainen kertoi raskaasta tilanteestaan 3. huhtikuuta Granonin ja Helsinki City Runin VIP-illassa.

Yhdeksän vuotta yrittäjämiehen kanssa ollut Merivirta löysi ex-poikaystävänsä kännykästä viestejä, jotka johtivat hänen mukaansa pariskunnan eroon.

– Reilu pari viikkoa sitten meillä meni totaalisesti poikki. Se ei ollut mikään kaunis ero. Aika rumalla tavalla tapahtui. Hän oli pettänyt minua pidemmän aikaa. Sain hänet kiinni, kun hänen puhelimensa jäi käteen ja katsoin sitä. Siellä oli kaiken maailman keskusteluja, Merivirta kertoo.

Viestien löytymisen jälkeen pariskunta erosi.

– Hän lähti ja otti tavarat. Se oli tosi kova paikka.

Merivirralla on ollut raskasta viime aikoina, sillä juuri ennen eroa hänen koiransa jouduttiin lopettamaan.

– Nyt on vasta ensimmäisiä päiviä, kun pystyy hymyilemään ja tuntuu kuin eläisi. Olin reilun viikon ihan lamaantunut. En pystynyt syömään. Nyt yritän vain miettiä sitä, kuka olen ja mitä haluan.

Missikaunotar kertoo pyrkivänsä tv-alan töihin. Hän aikoo hakea tulevaisuudessa Teatterikorkeakouluun näyttelijäksi. Kaunotar ei aio pyrkiä kolmatta kertaa Miss Suomi -kilpailuun.

 

Lue myös:

    Uusimmat