Sonja Aiello ja räppäri William erosivat sopuisasti – sitten tapahtui yllättävä käänne: "Kaikki lähti ryminällä alamäkeen"

7:15
Tällainen on fitness-vaikuttaja Sonja Aiellon sinkkukoti – asuu 60-neliöisessä asunnossa, jonka vuokra on 1 800 euroa

MTV Uutiset vieraili fitness-vaikuttaja Sonja Aiellon kotona Helsingin keskustassa.

Somevaikuttaja Sonja Aiello, 23, seurusteli pitkään räppäri Williamin eli Ville Virtasen kanssa. Pari erosi huhtikuussa, jonka jälkeen Aiello etsi itselleen pikaisesti itselleen uuden kodin ja muutti parin yhteisestä lemmenpesästä pois. Koti löytyikin nopeasti aivan Helsingin keskustasta.

MTV Uutiset vieraili Aiellon luona, joka otti vieraat iloisesti vastaan yhdessä Bibi-koiransa kanssa. Sosiaalinen ja puhelias Aiello myöntää, että takana on rankat kuukaudet.

– Alkuun ajattelin, että ero ei ole paha. Otin asunnon, hänkin oli katsomassa tätä. Me jopa ajattelimme, että kokeillaan suhdetta vielä vaikka asumme eri osoitteissa. Kaikki lähti kuitenkin ryminällä alamäkeen, kun ilmeni aika pahoja asioita, ne vetivät minut alas. En kuitenkaan halua vain toista ihmistä manata, koska itsellänikin on asioita, mitä olisin voinut tehdä toisin.

– En kuitenkaan kanna kaunaa mistään ja toivon hänelle vain hyvää.

"Julkisuus iski vasten kasvoja"

Aiemmin Aiello oli tunnettu sosiaalisessa mediassa ja fitness-piireissä, mutta kun hän alkoi seurustella tunnetun räppärin kanssa, tulivat Aiellon kasvot tunnetuksi myös perinteisessä mediassa. Julkisuus iski vasten kasvoja, kun suhteen aikana ja sen jälkeen lehtien otsikot eivät olleet vain rakkaudentäyteisiä.

– Välillä olen pysähtynyt miettimään, mitä on tapahtunut lyhyen ajan sisään. Olen miettinyt, miten pääni kestää. Jossain vaiheessa minulla tuli tunne, että haluaisin avautua ja alkaa selittämään. Kohut ovat kuitenkin kohuja, joista osa voi pitää paikkaansa ja osa ei millään tavalla. Olen oppinut, että kyllä ne unohtuvat ja aina tulee seuraava juttu, joka vie huomion.

Aiello haluaa muistuttaa, että hänkin on ihminen, jolla on tunteet. Ei ole yksi tai kaksi kertaa, kun Aiello on kyynelehtinyt kotonaan pahaa oloaan.

– Soitin eräänä aamuna Rosanna Kuljulle ja pyysin auttamaan, kuinka hän on kestänyt julkisuusmylläkän. Kymmenen minuuttia myöhemmin lähdin Loimaalle terapiataloon, missä hän parhaillaan oli. Itkin koko matkan, koska olin niin hukassa.

– Olin siellä kaksi vuorokautta ja sinä aikana minulla oli seitsemän terapiaistuntoa, joista sain paljon oppia. Olen puhunut myös paljon läheisille tunteista ja fiiliksistäni.

Ero laihdutti

Aiellolla on ollut omien sanojensa mukaan aina hyvä suhde ruokaan, mutta eron jälkeen se ei maistunut. Hän kilpaili viime syksynä bikini fitness -lavalla ja alkuperäisen suunnitelman mukaan naisen piti kisata myös viime keväänä, mutta lopulta palautumisaika oli liian lyhyt.

– Olin jo aika pienessä kunnossa, kun ero tuli. Minulla lähti painoa eron jälkeen, kun ruokahalu lähti. Todellisuudessa minun olisi pitänyt syödä ja treenata kovaa. Olin kuin haamu, eikä kasvoillani ollut väriä. Aloin käsitellä kaikkia asioita ja tajusin sen, että nyt minun on panostettava itseeni.

Nyt Aiellon elämä hymyilee ikävien kuukausien jälkeen. Sinkkuna viihtyvä kaunotar haaveilee tulevaisuudessa hyvin perinteisistä asioista.

– Haluan, että työ ja hyvinvointi on balanssissa. Tietenkin haluan kasvattaa bisnestäni sekä löytää turvallisen parisuhteen. Minulla on myös jossain vaiheessa haave omasta perheestä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja