Pia Lamberg avoimena vaikeasta suhteesta – mustasukkainen miesystävä piinasi vielä eron jälkeenkin: "Sai olla varpaillaan koko ajan"

Pia Lamberg on aiemmin ollut vaikeassa parisuhteessa.

Yhdysvalloissa uraa tekevä malli Pia Lamberg kertoo Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa vaikeista ihmissuhteistaan. Hän seurusteli aiemmin todella mustasukkaisen miehen kanssa.

Lambergin mukaan mies oli mustasukkainen esimerkiksi siitä, jos Lamberg teki bikinikuvauksia tai työskenteli miesvalokuvaajan kanssa.

– Turhaa draamaa oli tosi paljon, mikä vei itseltä kaikki voimat. Ikinä ei ollut mikään hyvin eikä tiennyt, mistä riita tulee. Sai olla varpaillaan koko ajan, Lamberg kuvailee suhdetta.

Suhde päättyi eroon, mutta mies ei jättänyt Lambergia rauhaan. Lamberg kertoo entisen kumppaninsa soitelleen jatkuvasti ja tulleen jopa hänen kotipihalleen.

– Se meni ihan hulluksi. En kokenut sinänsä, että hän olisi vaarallinen, mutta kuitenkin inhottavaa.

Lambergin mukaan ei ole harvinaista, että hänen entisen kumppaninsa on vaikea päästä yli erosta.

– Miehet menevät ihan sekaisin sen jälkeen, kun erotaan. Monta vuotta sen jälkeen laittavat viestiä, että haluavat uuden mahdollisuuden, Lamberg ihmettelee.

Lamberg tuli tunnetuksi vuonna 2011, kun hänet kruunattiin Miss Suomeksi. Tuolloin hän käytti vielä tyttönimeään Pakarinen. Kaunotar kuitenkin luopui kruunustaan kesken missivuotensa ja alkoi luoda uraa mallina.

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla ja mtv.fissä torstaisin klo 21. Jaksot katsottavissa ennakkoon C Moressa

Lue myös:

    Uusimmat