Miss Suomi Viivi Altonen koki rankan eron sveitsiläispoikaystävästään missikilpailun aikana: "Kyllä se siihen loppujen lopuksi kosahti"

5:28
Viivi Altonen kertoo poikaystävästään ja rattijuopumuksesta.

Miss Suomi 2020 Viivi Altonen erosi pitkäaikaisesta poikaystävästään missikiertueen aikana.

Suomen kauneimman -titteliä kantava Viivi Altonen seurusteli pitkään sveitsiläisen poikaystävänsä kanssa. Altosen ja miehen suhde kuitenkin päätyi eroon jo missikiertueen aikana, sillä etäsuhde Suomen Sveitsin välillä oli haastavaa.

– Etäsuhteessa oltiin pitkään ja kyllä se siihen loppujen lopuksi kosahti. Erosimme ennen kuin korona tuli. Välimatka loi erilaisia ongelmatilanteita. Tämä oli parempi näin.

Altonen selvisi erosta juuri missikiertueen ansiosta. Missikaverit ja edustustilaisuudet pitivät naisen kiireisenä.

– Kun kiertue oli päällä, oli raskasta monen vuoden parisuhteen jälkeen pitää kaikki kasassa. Kilpailu oli minulle tärkeä ja sai ajatuksetkin muualle. Se helpotti siinä eroprosessissa jonkun verran.

Kruunaamisen jälkeen Altonen on saanut lukuisia viestejä ja treffipyyntöjä miehiltä. Hän toivoisi löytävän syvällisen keskustelukumppanin rinnalleen.

– Kiinnitän huomiota persoonaan. Haluan, että hänen kanssaan voi nauraa ja voi keskustella myös syvällisemmin. Päämäärätietoinen ja huumorintajuinen uppoaa minuun.

Videolla Altonen kertoo miesihanteensa lisäksi myös urastaan mallina, sekä tilanteesta, jolloin hän sai sakot rattijuopumuksesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja