Sulkeudu kesähelteiltä draaman pariin: Damages-putki tiedossa

Luvassa on tiukkaa draamaa ja jännitystä, kun Golden Globe -palkinnollakin palkitun Damages-sarjan toinen tuotantokausi esitetään KinoTV:llä maratonina sunnuntaina.

Damages on tunnettu kovanluokan näyttelijöistä, ja sarjan päärooleissa nähdäänkin upeita naisia: nuorta ja sitkeää Elleniä näyttelee Rose Byrne, joka muistetaan muun muassa rooleistaan elokuvissa Marie Antoinette, Sunshine ja 28 viikkoa myöhemmin.

Sarjan kovapintaista lakinaista Patty Hewesia näyttelee Glenn Close, jonka roolisuoritukset ovat tuttuja elokuvista Valheet ja viettelijät ja 101 dalmatialaista. Juonittelevaa Arthur Frosbisheria näyttelevä Ted Danson tunnetaan puolestaan esimerkiksi menestyselokuvasta Pelastakaa sotamies Ryan.

Ellen jahtaa oikeutta

Sarjan toinen tuotantokausi jatkuu siitä, mihin edellisellä kaudella jäätiin. Nuori asianajaja Ellen Parsons on katkera sulhasensa murhasta ja haluaa saada syylliset, entisen pomonsa Patty Hewesin ja kieroilevan miljardöörin Arthur Frobisherin, maksamaan teoistaan. Oikeutta hakiessaan Ellen joutuu keskelle monimutkaista salaliittoa ja vaarallisia tapahtumia.

Damagesin 2. tuotantokausi sunnuntaina 1.8. kello 10-19.40 KinoTV:llä.

Tilaa KinoTV kotiisi PlusTV:ltätäältä!

Tämän artikkelin tarjoaa: PlusTV

Lue myös:

    Uusimmat