Studio55.fi-matka Mauritiukselle: Katso video, suomalaiset kävelivät leijonien kanssa!

Juontaja Markku Veijalainen näytti Studio55.fi-lähetyksessä videon lokakuisesta katsojamatkasta Mauritiukselle. Reissulla, jonka kohokohtiin kuului muun muassa päiväkävely leijonien kanssa, oli mukana esimerkiksi 40 vuotta yhdessä olleet häämatkalaiset.

– Kun näin keväällä Studio55.fi-ohjelman jakson Mauritiuksesta, ajattelin, että nyt tilaan matkan enkä puhu miehelleni mitään – hän kun sanoo yleensä heti ei, Vuokko Löfgren kertoi Mauritiuksella kuvatulla videolla.

Vuokon mies Olli Löfgren sai tietää matkasta vasta, kun vaimo oli kirjoittanut allakkaan kolme viikkoa ennen lähtöä: "matka".

– Olli yritti sanoa, että lähdet jonkun muun kanssa. Vastasin, että ei, kyllä se nyt on sinun lähdettävä – matka alkoi vielä hääpäivänämme. Vaikka olemme olleet 41 vuotta naimisissa, tämä oli meidän ensimmäinen häämatkamme, Vuokko sanoi.

Vapaana kulkevien leijonien kanssa kävelyllä

Osa ryhmästä pääsi pientä korvausta vastaan päiväkävelylle vapaana kulkevien leijonien kanssa. Kaikkien piti allekirjoittaa paperi, jossa he vakuuttivat olevansa täysissä tolkuissaan ja ottavansa vastuun tulevista tapahtumista.

Kiellettyjä asioita kävelyllä olivat paljaat pohkeet, voimakkaat hajuvedet, juokseminen ja äkkinäiset liikkeet. Leijonan eteen ei myöskään saanut laskeutua samalle tasolle, sillä eläin voisi kokea sen uhkaavana.

Ainoina aseina oppailla ja ryhmäläisillä itsellään oli pienet puukepit. He pääsivät jopa silittämään kissaeläimiä.

– Päiväkävely leijonien kanssa oli aikamoinen elämys. Kun saa katsella villiä leijonaa muutaman metrin päästä ilman välissä olevaa aitaa, ymmärtää, miksi sillä ei ole luonnossa vihollisia – ja miksi se on eläinten kuningas, Markku Veijalainen kertoi videolla.

Klikkaa kuvaa ja katso päivän lähetyksestä, miten kävely leijonien kanssa ja muukin retkeily Mauritiuksella sujui!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja