Sormuksen herran yhteishenkeä kehutaan

Taru sormusten herrasta hahmon, Frodo Bagginsin näyttelijän Elijah Woodin mielestä Taru sormusten herrasta -trilogian kuvausten aikana Sormuksen saattueen jäsenten yhteishenki kasvoi yhtä suureksi kuin elokuvan hahmojenkin. 21-vuotiaalle Woodille Sormusten herra oli kokemus, joka muutti hänen elämänsä kokonaan. Näyttelijöiden välisistä siteistä tuli yhtä vahvoja kuin elokuvan hahmojenkin väliset. Woodilla ja kahdeksalla muulla näyttelijällä on jopaerityiset tatuoinnit kuvaamassa heidän välistä sidettä.

Nyt Sormusten herran näyttelijät kiertävät ympäri maailmaa mainostamassa trilogian toista elokuvaa Kaksi tornia. Ensimmäinen elokuva, Sormuksen ritarit, menestyi loistavasti tuottaen 860 miljoonaa dollaria ja ansaiten neljä Oscaria.

Niin Wood kuin Harry Potteria esittävä teini-ikäinen Daniel Radcliffekin on saanut nähdä kuvansa valtavilla mainostauluilla ympäri maailmaa. -On todella tärkeää pitää jalat maassa ja muistaa, mikä todella on tärkeää. Kaikki kuuluisuuteen viittaava on niin ohimenevää, sanoo Wood.

Silti hän puhuu innostuneesti erään suurimman elokuvaprojektin kuvauksista. -Me kaikki matkustimme Uuteen-Seelantiin vain tämän yhden asian vuoksi. Olimme kaikki kaukana kodeistamme. Kun kaikki ovat samassa veneessä, toisiin tutustuu nopeasti. Kaikki luottavat toisiinsa, hän sanoo.

21 vuoden iässä Wood ei pelkää saavansa aina Frodo Bagginsin, rohkean pienen hobitin kaltaisia rooleja. -Tämä tulee olemaan osa elämääni loppuelämäni ajan, hän sanoo. -Olen todella ylpeä elokuvista. Mutta en ole vielä lopettanut. En halua lopettaa työskentelyä.

Lue myös:

    Uusimmat