Mainos

Soini: Niinistöllä härski ajankohta

Eduskunta aloittaa uuden hallitusohjelman käsittelyn tänään puoliltapäivin kokoomuslaisen pääministeri Jyrki Kataisen johdolla.

Kaksi tuntia ennen kuin Katainen astuu parrasvaloihin vaivalla kokoon kyhätyn hallitusohjelmansa kanssa, Sauli Niinistö (kok) järjestää tiedotustilaisuuden median edustajille. Infossa Niinistö kertoi odotetusti, että hän on ehdokkaana tammikuisissa presidentinvaaleissa.

- Niinistön valitsema ajankohta on kokoomuksen kannalta aika kiusallinen ja myös härski. Kokoomuslaisella pääministerillä on tänään ensimmäinen iso päivä, kun hän puolustaa hallitusohjelmaansa. Sitten Niinistö tulee tavallaan ukkosen varastajana oman uutisensa kanssa. Kyllähän jokainen tietää, että päivän suurin poliittinen uutinen on kuitenkin Niinistön päätös, oli se kumpi tahansa, lataa perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini Huomenta Suomessa.

Soini ei edelleenkään kerro, aikooko hän itse asettua ehdolle tammikuisissa presidentinvaaleissa.

- Toissaviikonloppuna puoluekokouksessa päätimme, että perussuomalaisten presidenttiehdokkuuskysymys ratkaistaan lokakuun loppuun mennessä. Sittenhän tämä vasta mielenkiintoiseksi menee, jos Niinistön uutinen tänään olisi, että hän ei lähtisi mukaan. Mutta vaikka lähtisikin, en usko että presidenttikilpaa ratkaistaan ensimmäisellä kierroksella, kommentoi Soini aamulla.

Soini oli vuoden 2006 presidentinvaaleissa ehdolla yhtä aikaa Niinistön kanssa.

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.