Sofia Belórf saapui Helsingin käräjäoikeuteen – yritti piiloutua kameroilta

Näin Sofia Belórf kiirehti oikeudenkäyntiin – näin hän kommentoi MTV Uutisille 3:47
Sofia Belórf kommentoi MTV Uutisten haastattelussa Niko-rakkaansa kohtaamista – eivät ole nähneet kuukausiin

Sofia Belórf on saapunut Helsingin käräjäoikeuteen. 

Suomen historian suurin huumeoikeudenkäynti on alkanut Helsingin käräjäoikeudessa. Massiivinen oikeudenkäynti koostuu kaikkiaan 9 eri käräjäjutusta joissa vastaajia on yhteensä 53. Pääjutussa syytettyjä on 24. 

Pääsyytettyjen joukossa on muun muassa liikemies Niko Ranta-ahon avopuoliso Sofia Belórf. Naista syytetään kahdesta rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. 

Belórf saapui oikeuteen torstaiaamuna kello yhdeksän aikaan. Belórf on pukeutunut mustaan takkiin, jossa on muhkea karvareunus. Naisella on muuten mustat vaatteet.

Nainen julkaisi aiemmin kuluvalla viikolla Instagramin tarinat-osiossaan päivityksiä, joiden mukaan hän oli käynyt ottamassa tuoreen suihkurusketuksen. 

Syytettynä samassa huumevyyhdissä on muun muassa entinen Cannonball-pomo Janne "Nacci" Tranberg. Oikeussalissa kuultavat syytteet liittyvät tavalla tai toisella Ranta-ahon ja Tranbergin johtamaksi epäiltyyn huumeiden salakuljetusorganisaatioon. 

Ranta-aho ja Belorf ovat asuneet arvoalueella Espanjan Marbellassa. Myös Tranberg pakoili viranomaisia samassa maassa ennen kiinnijääntiään. MTV Uutisten tietojen mukaan poliisi on epäillyt Ranta-ahon järjestäneen Tranbergille asunnon tämän pakomatkan aikana.

Oikeudessa puidaan tänään myös esimerkiksi Ranta-ahon ja Belórfin välillä sattunutta pahoinpitelyä sekä Sunrise Avenue-muusikko Samu Haberin epäiltyä huumausainerikosta. 

Lue myös:

    Uusimmat